19 Μαΐ 2009

Τι θέλει να πει ο << ποιητής >> και << μεγάλος τραγουδιστής >> της ΠΑΣΚ Χαλκίδας? (Για τον γνωστό λασπολόγο λέμε)

Οι <<φιλόσοφοι>> της ΠΑΣΚ Χαλκίδας μετά τις ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ Χαλκίδας απάντησαν με δύο δικές τους. Το τι αερολογίες γράφουν μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα ο καθένας, αφού δεν αναφέρουν ούτε ονόματα ούτε χρηματικά ποσά! Μόνο λεξούλες και φράσεις όπως: <<Ότι δεν αναφερόταν σε όλους αλλά μόνο σε κάποιους...>> , <<...όμως οι συνάδελφοι κατάλαβαν όλοι και μάλιστα πολύ καλά.>>, <<Άλλωστε όλοι το έχουν βιώσει…>> κ.λ.π. κ.λ.π. Πάλι τσιμουδιά!!!
Τι δεν καταλάβαμε ως ΔΑΚΕ (όπως γράφουν) και κατάλαβαν όλοι οι άλλοι??? Δηλαδή (κατά ΠΑΣΚ ευαγγέλιο) όλοι οι συνάδελφοι στο νομό κατάλαβαν (γνωρίζουν ονόματα και χρηματικά ποσά) και μόνο οι ΔΑΚΙΤΕΣ δεν κατάλαβαν! Τι κοτσανομπαρούφες είναι αυτές?
Τις αλήθειες και τα συγκεκριμένα στοιχεία που αναφέρουμε στις ανακοινώσεις μας ως ΔΑΚΕ Χαλκίδας, η ΠΑΣΚ τις θεωρεί στήριξη στη Διοίκηση και στο ΥΠΕΠΘ!
Τα ψέματα και τις λασπολογίες που γράφει η ΠΑΣΚ, πως τα θεωρεί? Στήριξη στην <<ιδέα>> του γκεμπελισμού???

Συνεχίστε έτσι συντρόφια ... καλά το πάτε!!! Λίγο αριστερά... θα βρείτε!!!

Φυσικά μην περιμένετε να σας απαντήσουμε με επίσημη ανακοίνωση στις κοτσανομπαρούφες σας και να την στείλουμε στα σχολεία! Είπαμε ότι δεν <<καταλαβαίνουμε>> αλλά όχι και έτσι..! Στις κοτσανομπαρούφες απαντάμε μόνο μέσα από το blog.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ 1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ 2
(κάντε κλικ επάνω στις λέξεις να δείτε-θυμηθείτε τις ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ)

Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις της ΠΑΣΚ. Δεν έχουμε πρόβλημα να δημοσιεύουμε στο δικό μας blog και ανακοινώσεις των λασπολόγων. Τους κάνουμε και διαφήμιση! :-)