22 Ιουν 2009

Ο λασπολόγος και ψεύτης της ΠΑΣΚ Χαλκίδας... τώρα και "αμπελοφιλόσοφος"!

Η ΠΑΣΚ Χαλκίδας έβγαλε ανακοίνωση για την Γ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χαλκίδας και με "αμπελοφιλοσοφίες" μας κατηγορεί και πάλι. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους (στις φωτογραφίες) και τις απαντήσεις μας (κανονικό κείμενο).



@ Αφού διασκεδάσαμε (/σα) τη Γενική συνέλευση αμπελοφιλόσοφε της ΠΑΣΚ Χαλκίδας χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί θα διασκεδάσουμε και το πανελλήνιο όταν έρθει η ώρα!!!
@ Όταν είναι να απαντήσεις σε αυτά που έκανες και σε εκθέτουν ως συνδικαλιστή τότε λέμε (/ω) ασυναρτησίες!!! Δεν σου χαλάμε το χατίρι αν εσύ το θέλεις έτσι! Απαντήσεις όμως θα μας δώσεις στις ερωτήσεις (ασυναρτησίες) της παραπάνω ανάρτησης??? Δώσε τώρα απαντήσεις στις σχετικά εύκολες ερωτήσεις γιατί κάποια στιγμή θα έρθουν και οι δύσκολες και τότε βλέπουμε να "βραχυκυκλώνεις"!
@ Σε πείραξε που αποχωρήσαμε από τη Γ.Σ.? Δώσε τις απαντήσεις που είσαι υποχρεωμένος έναντι των συναδέλφων και την επόμενη φορά θα κάτσουμε ένα ολόκληρο 24ωρο για να σου φύγει ο καημός! Εμείς στη Γ.Σ. δεν καθόμαστε να ακούμε "υψηλού επιπέδου φιλοσοφίες".
@ Αρκεί που έκατσαν οι δικοί σου και κάποιοι της ΕΣΑΚ και σε άκουσαν!!! Μίλαγες σε ακροατήριο 40 συναδέλφων στη Γ.Σ.!!! από 1000 εκπαιδευτικούς περίπου που αριθμεί ο σύλλογός μας!!!
@ Αντί να ντρέπεσαι γι' αυτό το θέαμα (των 70 συναδέλφων στη Γ.Σ.) ως μέλος του Προεδρείου του συλλόγου και ως επικεφαλής της ΠΑΣΚ Χαλκίδας, σε πείραξε που αποχωρήσαμε εμείς ως ΔΑΚΕ!!! Έχουν "γυρίσει" την πλάτη οι συνάδελφοι σε όλους τους συνδικαλιστές κι εσείς (ΠΑΣΚ) που έχετε την κύρια ευθύνη στο προεδρείο του συλλόγου μας "κακαρίζετε" στον πιο ψηλό βράχο! Για την "αποχώρηση" 930 συναδέλφων δεν λες τίποτα Μεγάλε Φιλόσοφε, σε πείραξε η αποχώρηση της ΔΑΚΕ γιατί δεν έχει επιχειρήματα (όπως λες)!
@ Άντε να μη σου χαλάσουμε και πάλι το χατίρι και να δεχτούμε ότι εμείς σαν ΔΑΚΕ Χαλκίδας δεν έχουμε επιχειρήματα! Πες μας όμως Μεγάλε Φιλόσοφε και οι 930 συνάδελφοι που "αποχωρούν" σε κάθε Γ.Σ. ούτε αυτοί έχουν επιχειρήματα!!! Μεγάαααλεεε Φιλόοοσοφεεε πες μας! Πλιζζζζ!!!

@ Μεγάλε Φιλόσοφε υστερούμε(/ω) στον προφορικό και γραπτό λόγο? Ευχαριστούμε για την "παρατήρηση"! Εδώ όμως το πήρες λίγο αλλιώς, σου ξέφυγε στην όπισθεν και βρήκες τοίχο! Μη στεναχωριέσαι, θα σε "διορθώσουμε" στην κίνησή σου!!!!!!!!!!

@ Master και Μεγάλε Φιλόσοφε αυτή δεν είναι ιστοσελίδα... είναι blog!!! Έχει μια μικρή διαφορά !!! Εδώ πιάστηκες αδιάβαστος!!! Θέλεις και άλλα μαθήματα Η/Υ σε προγράμματα της ΑΔΕΔΥ για να μη σε λένε ASHETO Master!!!
@ Έχεις δίκιο , στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ μας (κανονικά blog είναι) χαιρόμαστε μόνο εμείς και την έχουμε για να γράφουμε(/ω) ότι θέλουμε(/ω) και ότι μας λένε!!! Θένκς για την παρατήρηση! Σου υποσχόμαστε όμως ότι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα την χαίρονται και κάποιες χιλιάδες πανελλαδικά με κάποιες αποκαλύψεις που θα έχουν "Μεγάλο Φιλοσοφικό" ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!!!!



@ Οι μεταθέσεις, οι αποσπάσεις, οι αιρετοί, οι επιτηρητές,οι κουκουλοφόροι του συνδικαλισμού, οι δημοτικές εκλογές (όταν εμπλέκονται παρατρεχάμενοι συνδικαλιστές υπουργών) θέματα που έχουν άμεση σχέση με τον συνδικαλισμό, είναι παραλήρημα γελοιότητας και ασυναρτησίας??? Δείχνουν μειωμένη ικανότητα και φαιδρά χαρακτηριστικά???

@ Master του γραπτού και προφορικού λόγου, η δασοπυρόσβεση και η εγκληματικότητα όπως γράφετε στην ανακοίνωσή σας, έχουν άμεση σχέση με τον συνδικαλισμό???

@ Έχεις βραχυκυκλώσει!!! Αν βραχυκυκλώνεις με λίγα "VOLT" φαντάσου με χιλιάδες "VOLT" τι βραχυκύκλωμα θα "φας" !!!!



@ Επειδή "Master του λόγου και Μεγάλε Αμπελοφιλόσοφε" της ΠΑΣΚ Χαλκίδας σου αρέσουν τα φιλοσοφικά όπως πιο πάνω στην ανακοινωσή σας, σου αφιερώνουμε και εμείς ένα βγαλμένο από το λαό (μιας και υστερούμε στον γραπτό και προφορικό λόγο... όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας)

ΓΙΑ ΤΟΝ MASTER:
"Ο φιλοκατήγορος εύκολα την ανικανότητα του την αποδίδει στο μάτιασμα . Εξού και η ρήση με μάτιασες βρε γκαντέμη".

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ masterako μη βασκαθείς από κανένα γκαντέμη!!!




Masterako ΠΡΟΣΟΧΗ στα "συνδικαλιστικά VOLT" μη "βραχυκυκλώσεις" !!!

(Καλά το πας...συνέχισε...)