22 Ιαν 2013

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.: Τρομοκρατήστε τους… τρομοκράτες!




Αθήνα, 20/01/ 2013
Τρομοκρατήστε τους… τρομοκράτες!

Η κοινωνία μας βιώνει την έξαρση
«τυφλών» τρομοκρατικών επιθέσεων…

Όμως… οι αριστεριστές των Παρεμβάσεων–Κινήσεων–Συσπειρώσεων δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους καταληψίες και στο «νοικοκυριό» τους που ανακαλύπτεται στη «Βίλα Αμαλία» και στην ΑΣΟΕΕ


Οργή και αγανάκτηση προκαλούν στον ελληνικό λαό τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα.
Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παλεύει να ορθοποδήσει έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλες και αιματηρές θυσίες, την ώρα που αποκαθίσταται η εικόνα της χώρας στο παγκόσμιο στερέωμα, τα τελευταία «τυφλά» τρομοκρατικά χτυπήματα σε δημόσιους χώρους, σε πολιτικά κόμματα, σε απλούς πολίτες και δημοσιογράφους στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση και στη δημιουργία φοβικών συνδρόμων.
Το σχέδιο «ανωμαλίας» που οργανωμένα και προκλητικά κάποιοι εφαρμόζουν δεν θα περάσει. Η ελληνική κοινωνία, με μπροστάρηδες τους εκπαιδευτικούς καταγγέλλουν τους εκφραστές της τυφλής βίας και καλούμε την οργανωμένη πολιτεία να διαφυλάξει τη νομιμότητα και την ειρηνική διαβίωση του λαού μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ, σε χώρους που είχαν καταληφθεί από «αναρχικά» στοιχεία και στο «νοικοκυριό» τους βρέθηκαν «αντικείμενα» που αποστολή είχαν τραμπουκισμό και βία, ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους εκφραστές του χάους ήταν η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. δηλώσεις στελεχών) και οι αριστεριστές των Παρεμβάσεων – Κινήσεων – Συσπειρώσεων στον εκπαιδευτικό χώρο (βλ. ανακοίνωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις 10/01/2013 στους καταληψίες της βίλας Αμαλία).
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. καλεί το Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών να καταδικάσουν απερίφραστα τα φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας και να απομονώσουν τους «ψευτο-προοδευτικούς» υποστηρικτές τους.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας



Χαράλαμπος Κόκκινος

Μάνος Ανδρουλάκης