26 Σεπ 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ


Ο γνωστός μας κ. Πάγκαλος ξαναχτύπησε με την παρακάτω δήλωση και χωρίς καμιά ντροπή μας όρισε συνένοχους στο μεγάλο φαγοπότι !

Θ.Πάγκαλος:«Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά; είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».

ΟΧΙ κ. Πάγκαλε! Τα φάγατε εσείς και οι προστατευόμενοί σας.
ΔΕΝ τα φάγαμε εμείς!!!

Γιατί εμείς δεν είμαστε "διορισμένοι" στο δημόσιο με το χαρτάκι της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ. Δεν "μας διορίσατε" και να τ’ αφήσετε αυτά.
Δε διασπαθίσαμε δημόσιο χρήμα γιατί δε διαχειριστήκαμε δημόσιο χρήμα. Εσείς το διαχειριστήκατε και εσείς το διασπαθίσατε. Τώρα μας ζητάτε και τα ρέστα.

Σας επιστρέφουμε τις κατηγορίες επαυξημένες.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ!!!

Προσπαθείτε να διώξετε τις ευθύνες σας και να μας ορίσετε συνένοχους. Για ποιο λόγο;;; Μα για να "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ" ξανά εσείς και οι συνάδελφοί σας του ΠΑΣΟΚ.
Εμείς (οι πολλοί) ούτε 100 ακίνητα , ούτε πλαγιές βουνών , ούτε δασικές εκτάσεις έχουμε , ούτε μερικά εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες από το "υστέρημά" μας. Αντιθέτως οι περισσότεροι πολιτικοί έχετε ΟΛΑ τα παραπάνω.

Αυτός ο συμψηφισμός ΔΕΝ θα περάσει... όλα έχουν τα όριά τους.
Είναι τουλάχιστον αισχρό, οι αποδεδειγμένοι Φαταούλες να διεκδικούν το ισόβαρο από τους «καχεκτικούς» …στη ζυγαριά της ευθύνης!


Από τη ΔΑΚΕ