25 Σεπ 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας : Κυβέρνηση "πορτοφολάδων" Νέα μέτρα εξόντωσης των εργαζομένων

24/9/2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΩΝ"
ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Μετά από δυο χρόνια αδίστακτου «παραμυθιάσματος» και αφού μάτωσαν όλους τους Έλληνες, η κυβέρνηση του ΠΑΣοΚ  μάς βάζει πάλι νέα τεχνητά και εκβιαστικά  διλήμματα.

Ο κ. Βενιζέλος προχώρησε σε νέες «τρομοκρατικού» περιεχομένου δηλώσεις στην απέλπιδα προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα νέα χαράτσια και τις νέες περικοπές. Επανέλαβε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη και ότι  “χρειάζονται νέα μέτρα για να σωθεί η χώρα“ !
Έφτασε, όμως, και στο σημείο να πει το αμίμητο: “ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο, γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό αυτοέλεγχο”.

Δύο χρόνια τώρα η κυβέρνηση των <<πορτοφολάδων>>,
 δεν έχει πάρει μέτρα…αλλά χιλιόμετρα!!
Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει…

Μετά λοιπόν και το τελευταίο σοκ και καθώς πλέον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι δεν θα είναι το τελευταίο, δικαίως αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα θα τους υπομένουμε;; Κατάπιαμε τα πρώτα σκληρά μέτρα, εξοικειωθήκαμε με το χάος στην εκπαίδευση, σοκαριστήκαμε με τη βλακεία της έλλειψης βιβλίων, εξοργιστήκαμε με τη ληστεία των αποδοχών μας και τώρα μας ζητάνε να τα ξεχάσουμε όλα αυτά για να έρθουμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα ενός χειμώνα που μοιάζει ανατριχιαστικά με εκείνον του ’41.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική που «σαρώνει» κάθε εργασιακό, οικονομικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό δικαίωμά μας και υποθηκεύει το μέλλον του ελληνικού λαού.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σε κάθε μορφή αγωνιστικής κινητοποίησης (Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κ.λ.π.)  και όλοι μαζί ενωμένοι:
ü      Να  μην ενδώσουμε στο νέο εκβιασμό.
ü      Να συγκρουστούμε με την παρακμή και τους εκφραστές της.
ü      Να αντισταθούμε στη βάρβαρη ανατροπή των δικαιωμάτων των εργαζομένων.


ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…