18 Νοε 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.: ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ »

          Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 στη Λαμία, στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα οργανωτικές συσκέψεις των Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών Φθιώτιδας, Καρδίτσας και Τρικάλων παρουσία του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. και Αντιπροέδρου της Δ.Ο.Ε. κυρίου Χαράλαμπου Κόκκινου.
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα, οι εξελίξεις στον κλάδο και τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν, τον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. με σαφείς και υπεύθυνες θέσεις και απόψεις προασπίζει τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση. Στηρίζεται από τους εκπαιδευτικούς σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται για ανάδειξη Διοικητικών Συμβουλίων στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα που αποδέχονται τις θέσεις της, θέσεις ευθύνης και προοπτικής.
Αυτό συνέβη πρόσφατα στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα όπου η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. πλειοψήφησε στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες.
Η δημοκρατική συνδικαλιστική παράταξη στέλνει μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ του Κλάδου.

Αντιστεκόμαστε στην ανάλγητη, άδική, αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική.
Συνεχίζουμε την αταλάντευτη, ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη και διεκδικητική πορεία.
Αγωνιζόμαστε για την επιστημονική και οικονομική αναβάθμιση του Έλληνα εκπαιδευτικού και τη στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης προς όφελος του λαού και του τόπου.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας



Κόκκινος Χαράλαμπος

Ανδρουλάκης Μάνος