6 Απρ 2009

< Μεταθέσεις- Οριστικές τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ 2009 > Ενημερωτικό σημείωμα Αιρετού ΠΥΣΠΕ Ν.Ευβοίας.

ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ν. Ευβοίας


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2009 - <<Μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ Ν. Ευβοίας & οριστικές τοποθετήσεις>>

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Την Παρασκευή 3-4-2009 ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις (εκτός ΠΥΣΠΕ) εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του έτους 2009 από το ΥΠΕΠΘ.
Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Στο ΠΥΣΠΕ Ν. Ευβοίας δεν έχουμε συνεδριάσει ακόμα για το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων μετάθεσης (εντός ΠΥΣΠΕ) & οριστικών τοποθετήσεων. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί σε συνεδρίαση το ΠΥΣΠΕ Ν. Ευβοίας για να αποφασίσει τις ημερομηνίες των παραπάνω διαδικασιών.

Εκτιμώ, από τα προηγούμενα έτη, ότι η διαδικασία τοποθέτησης υπεράριθμων, η ανακοίνωση οργανικών κενών και η κατάθεση αιτήσεων μετάθεσης - οριστικής τοποθέτησης, θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

(ΥΠΕΠΘ: Οι εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι 19-6-2009).

Όσες συναδέλφισσες και συνάδελφοι Π.Ε. πήραν μετάθεση στην Εύβοια μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία (οργανικά κενά - σχολεία - διαδικασίες τοποθέτησης κ.λ.π.)

Στη διάθεσή σας
Θεοδουλίδης Χρήστος