24 Νοε 2009

Ο "γιγαντοτεράστιος" πρωθυπουργός (ΓΑΠ ή Yiorgo) έλεγε...

- «Δεν μπορείτε να κοιτάξετε στα μάτια τον εργαζόμενο. Τι θα τους πείτε; Είχαν προγραμματίσει τη ζωή τους, πώς να αντέξουν την προοπτική αύξησης των ορίων ηλικίας και μείωσης των συντάξεων που δικαιούνται; Και οι εργαζόμενες μητέρες, κι αυτές είχαν προγραμματίσει τη ζωή τους. Μητέρες με ανήλικα παιδιά ξέρουν ότι, με τη δική σας πολιτική, υποχρεώνονται να δουλέψουν πέντε με δέκα χρόνια παραπάνω. Θα τους πείτε ότι δεν αξίζουν»;

- «Ξέρουμε καλά, ότι προσπαθείτε, με την απαξίωση των εργαζομένων και των απεργιών τους, να προετοιμάσετε και το επόμενο στάδιο, δηλαδή, την ολοκληρωτική ισοπέδωση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων και την επικράτηση της ιδιωτικής ασφάλισης, για όποιον την αντέχει η τσέπη του».

- «Οι ενοποιήσεις των Ταμείων είναι και βίαιες και ισοπεδωτικές. Αποσπασματικές, χωρίς σχέδιο. Δεν βάζουν τάξη, ούτε καλύτερες υπηρεσίες προσφέρουν. Θα υπάρχει καλύτερη υγειονομική περίθαλψη; Θα υπάρχει καλύτερη φαρμακευτική αντιμετώπιση; Θα αντιμετωπιστεί η γραφειοκρατία; Θα υπάρχει καλύτερη σύνταξη;»
Aποσπάσματα από ομιλία του σημερινού πρωθυπουργού, στις 19 Μαρτίου 2008!


ΣΧΟΛΙΟ: Οι κοψοχέρηδες για το λάθος τους μπορούν να απευθύνονται στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (στην οδό Ιπποκράτους).
Πληροφορίες: κ. Παπακωνσταντίνου (ή εθνικός κουμπαράς) και κ. Λοβέρδος.