29 Αυγ 2010

Μέχρι την Τρίτη 31/8/2010 η υποβολή συμπληρωματικής αίτησης απόσπασης και τοποθέτησης όσων βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας


Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν συμπληρωματική αίτηση απόσπασης και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης μέχρι την Τρίτη 31/8/2010.
Τα κενά θα επικαιροποιηθουν αύριο το πρωί από τη Διεύθυνση καθώς, εκτός από τα κενά που έχουν περισσέψει μετά από τη διαδικασία των υπεράριθμων και έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πρέπει να συνυπολογιστούν και τα κενά που προέκυψαν από τη διαδικασία των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ (ανακοινώθηκαν στις 27-08-2010).
Μετά από αίτημα του αιρετού της ΔΑΚΕ Π.Ε. Χαλκίδας, κ. Χρήστου Θεοδουλίδη, όσοι εκπαιδευτικοί κρίθηκαν υπεράριθμοι αρχικά, άλλαξαν σχολική μονάδα και στη διαδικάσία των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ προέκυψε και πάλι κενό στο σχολείο της οργανικής τους, μπορούν, αν το επιθυμούν, να κάνουν αίτηση απόσπασης στο σχολείο της οργανικής τους θέσης και η αίτησή τους θα κριθεί κατά προτεραιότητα!
Το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει πιθανότατα την Τετάρτη το απόγευμα.