16 Οκτ 2009

Επικίνδυνη για τη χώρα η υποκρισία Παπανδρέου.!

Τον Απρίλιο του 2008 τα ..."δημοκρατικά" συνδικάτα του Πειραιά ΟΛΠ, Δήμος, Νομαρχία και λοιπά συναφή παρατρεχάμενα και φίλα πασοκικώς προσκείμενα σωματεία, διοργάνωσαν ...συναυλία "ενάντια" του ..."ξεπουλήματος" του ΟΛΠ στην Κινεζική COSCO.
Ηθικός αυτουργός ο τότε ..."αξιόπιστος" αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τα ...τσιράκια του, οι οποίοι ομαδικώς τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτινή...φιέστα.
Φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αρκέσθηκε μόνο σ' αυτό. Προέβη σε ..."δηλώσεις", μόνο και μόνο για να καταδείξει το πόσο ...επιζήμια είναι για την Ελληνική κοινωνία - οικονομία και τους εργαζόμενους, η υπογραφή της ...απαράδεκτης αυτής ..."σύμβασης" εκ μέρους της ...επάρατης δεξιάς κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα που ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, δείχνει να τα έχει χαμένα και να βρίσκεται εκτός πραγματικότητος όσον αφορά το επίμαχο θέμα της COSCO, παρ' ότι τότε - ως αντιπολίτευση - είχε καταψηφίσει την εν λόγω σύμβαση, λέγοντας μάλιστα - για αντιπολιτευτικούς λόγους - ότι θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για τον ΟΛΠ, όσο και για τους εργαζόμενους σ' αυτόν.
Σήμερα Γιωργάκη, τί έχεις να πεις σ' αυτούς τους ερργαζόμενους;
Για κατέβα μια βόλτα μέχρι το λιμάνι.
Οποία καταισχύνη και υποκρισία!ΠΗΓΗ: gianniotis