24 Οκτ 2009

Είναι περισσό το θράσος τους! Λεφτά υπάρχουν ...! (video)

Την ώρα που ο Κώστας Καραμανλής έκανε εκλογές για το πρόβλημα της οικονομίας, το ΠΑΣΟΚ φωνάζει ότι "εξαπατήθηκε"!
Φωνάζει ότι φταίει η Ν.Δ. για το χαστούκι που έφαγαν από την Ε.Ε.!

Την ώρα που ο Καραμανλής "υποσχόταν" 2 δύσκολα χρόνια αντί για "πρόγραμμα 100 ημερών" κάτι δηλαδή ανήκουστο και πρωτοφανές για προεκλογική περίοδο, το ΠΑΣΟΚ δείχνει τον πανικό του με κάθε τρόπο και αλχημεία!




Πως είναι δυνατόν 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές το έλλειμμα να είναι επίσημα 6% και 1 μήνα μετά να έγινε 12%;

Ο κ. Προβόπουλος είχε ενημερώσει τον Γ. Παπανδρέου πριν τις εκλογές επίσημα! Τι του είπε; Δεν του είπε πόσο είναι το έλλειμμα τότε;;; Και αν δεν του το είπε γιατί είναι ακόμα στην θέση του; Αν του το είπε γιατί μας έλεγε ΨΕΜΑΤΑ προεκλογικά ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ;;;

Είναι περισσό το θράσος τους!
Για να μην καταλάβει ο Ελληνικός Λαός ότι του είπαν ψέματα προεκλογικά για να μην θυμηθεί ο Ελληνικός Λαός το "Λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου, για να αποφύγουν την δικαίωση του Καραμανλή 2 μόλις εβδομάδες μετά τις εκλογές... ΦΩΝΑΖΟΥΝ!

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου απάντησε οτι τα στοιχεία για έλλειμμα 12% δεν τα παρουσίασε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα παρουσίασε πρώτος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλος.

”Δεν πιστεύω να ισχυριστούν τα στελέχη της Ν.Δ. οτι ο διοικητής εξυπηρετεί το παιχνίδι της κυβέρνησης”, είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής ζήτησε απο τα στελέχη της ΝΔ “να ζητήσουν συγγνώμη για τη έλλειψη αξιοπιστίας που παρουσίασε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.
Σε πιο οξύ τόνο απάντησε ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Σηφουνάκης. “Ο κ. Παπαθανασίου καλύτερα να μείνει στο σπίτι του και να μη μιλάει”.

Και είπαν ψέμματα γιατί γνώριζαν πολύ καλά!

Διαβάστε για να καταλάβετε ότι γνώριζαν, για το έλλειμμα πολύ καλά, πριν πάει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Δ.Ε.Θ.,εδώ!

Αυτό είναι ΘΡΑΣΟΣ!!!!



ΠΗΓΗ: Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.