20 Φεβ 2010

Καρφιά Σκανδαλίδη για τη λειτουργία της κυβέρνησης


Σοβαρές ενστάσεις για το ύφος και τη λειτουργία της κυβέρνησης διατύπωσε με χθεσινή βαρυσήμαντη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Αθήνα 9.84 και την Νόνη Καραγιάννη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης. Χαρακτήρισε «άστοχη» τη δήλωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου περί «Τιτανικού», αποδίδοντάς την σε «απειρία», εξέφρασε ευθέως τη διαφωνία του με όσους από την κυβέρνηση χρησιμοποιούν την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, επιδιώκοντας την «πόλωση με τη Νέα Δημοκρατία.

Επίσης ιδιαίτερα καυστικός ήταν με τα «μπρος πίσω» της κυβέρνησης, που παραπέμπουν σε μια αλλοπρόσαλλη πολιτική που επιτείνει την ανασφάλεια στους πολίτες. «Γιατί πολύ συχνά εμφανίζεται το φαινόμενο να εξαγγέλλουμε μέτρα και να τα παίρνουμε πίσω και τέτοια, που αυτή τη στιγμή εκείνο που δεν έχει ανάγκη ο κόσμος ή που έχει λιγότερο ανάγκη από οτιδήποτε είναι να του μεγαλώνεις την ανασφάλεια».

Παρατήρησε επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος της κυβέρνησης εκπέμπει ηττοπάθεια και δεν αναλαμβάνει το ρίσκο του πολιτικού κόστους. «Μιλάω κυρίως για την εικόνα που αναδίδει ένα μεγάλο κομμάτι της κυβέρνησης, ότι δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι που είναι στα υπουργικά πόστα κι αυτό νομίζω ότι δεν είναι σωστό, γιατί σε αυτή τη φάση η προσφορά είναι εκείνη που μετράει».

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr