12 Ιαν 2010

"Τρομοκράτης" ο υπουργός εργασίας


"Τρομοκρατική" επίθεση εξαπέλυσε χθες κατά χιλιάδων ανέργων ο Υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ανεύθυνα και επιπόλαια δήλωσε στον αέρα των ερτζιανών μέσω του Realfm πως "στα ταμεία του ΟΑΕΔ δεν υπάρχει σάλιο (!) και ότι από την Πέμπτη ο οργανισμός δεν θα είναι σε θέση να καταβάλει τα επιδόματα"!

Αν αυτό δεν είναι "τρομοκρατική" επίθεση τότε είναι μεγάλη λαλακία λεχθείσα από ανεύθυνο άρχοντα για μικροκομματική επίθεση στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Μαζέψτε τον ή αποσύρτε τον!

Ο άνθρωπος δεν πήρε χαμπάρι ότι έγινε υπουργός του πιο νευραλγικού ίσως μετά το οικονομικών υπουργείου,είναι ικανός μόνο για να λέει μπαρούφες στα ραδιόφωνα προκαλώντας εμφράγματα στους ανέργους αλλά και στους εργαζόμενους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο.

Κύριε Λοβέρδο ακριβώς επειδή είναι άδεια τα ταμεία είστε σήμερα εσείς υπουργός και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση.
Έχετε υποχρέωση να... βρείτε τα χρήματα για την καταβολή των επιδομάτων και να στείλετε την κυρία Φάνη κι ολόκληρη την κυβέρνηση της ΝΔ στον εισαγγελέα αν άδειασαν τα ταμεία με δικιά τους ευθύνη όπως λέτε.
Δεν γνωρίζουμε,ούτε μας ενδιαφέρει, πόσα ένσημα έχετε!
Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία είτε του ΙΚΑ είτε του ΟΑΕΔ οι εργαζόμενοι τα προκατέβαλαν στην ώρα τους και σε καμία περίπτωση δεν τα έφαγαν αυτοί.
Οφείλετε συνεπώς να βρείτε και να στείλετε στη δικαιοσύνη και τους ληστές.

Και κάτι ακόμα, ένας σοβαρός υπουργός δεν θα έβγαινε στα ραδιόφωνα να πετάει φωτοβολίδες αλλά, θα πήγαινε στον πρόεδρο της Βουλής και θα του πρότεινε εν ανάγκη να μη πληρωθούν αυτό το μήνα οι βουλευτές και να εξασφαλιστούν χρήματα για το ταμείο του ΟΑΕΔ.
Στρωθείτε λοιπόν στη δουλειά και δώστε λύσεις αλλιώς αφήστε το καράβι να πάει μόνο του κι όπου βγει.
από zeidoron

Σχόλιο apneagr: Eγώ μια πρόταση έχω να κάνω στον υπουργό, ας φέρει πίσω τα κλεμμένα (αυτά όταν ήταν κυβέρνηση το κόμμα του) λεφτά των ταμείων που έπαιξαν οι σύντροφοι του τότε στο χρηματιστήριο και θα δεις πως βρίσκονται τα λεφτά... ή μήπως τα λεφτά του κοσμάκη παραγράφηκαν κ. υπουργέ; από την τσέπη του μπορεί από το μυαλό του όχι.

ΠΗΓΗ: apneagr