17 Ιαν 2010

κ. Παπανδρέου προεκλογικά μιλάγατε για διαφάνεια και ηθική... τώρα!!!


Αν η καταγγελία που δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η Realnews περί αργομισθίας,από την κρατική ΕΡΤ, δυο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αληθεύει τότε σήμερα κιόλας κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή.
Η εφημερίδα γράφει φαρδιά πλατιά πως η κυρία Άρια Αγάτσα και ο κύριος Παντελής Ασπραδάκης πέρα από τη βουλευτική αποζημίωση εισπράττουν κανονικά και το μισθό τους από την ΕΡΤ.

Σίγουρα το θέμα δεν είναι οικονομικό, αν και θα μπορούσε να ήταν γιατί ποιος ξέρει πόσοι ακόμα ενθυλακώνουν δυο και τρεις μισθούς από τον κρατικό κορβανά, είναι όμως ηθικό και τεράστια πρόκληση την ίδια ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι είναι άνεργοι ή φυτοζωούν.

Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε το δημοσίευμα κι είμαστε περίεργοι ν' ακούσουμε την εξήγηση κάθε αρμόδιου σχετικά με την αργομισθία των δυο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος!

Αναμένουμε... δηλώσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου, όσο και του λαλίστατου υπουργού εργασίας αλλά και των ιδίων που χωρίς ντροπή εισπράττουν αργομισθίες και αυτών που τους τα δίνουν εκ μέρους της ΕΡΤ.

ΠΗΓΗ: apneagr