3 Ιουλ 2009

Κε Πάγκαλε εάν δεν είναι παράνομες οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων, τότε γιατί μας φάγατε τ’ αυτιά 15 χρόνια τώρα με τη Mayo;

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, μάλλον διαισθάνεται τι πρόκειται να επακολουθήσει με τα μαύρα ταμεία της Siemens και αθωώνει όλες τις «κρυφές» και «ύποπτες» πρακτικές χρηματοδότησης των κομμάτων. Υποστήριξε ότι δεν είναι παράνομο ακόμη και το να κατέληξαν τα χρήματα τις Siemens στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει μεταφέρει χρήματα στο κόμμα από φίλους επιχειρηματίες.
κ. Πάγκαλε αν είναι έτσι τότε γιατί βασανίζατε την ελληνική κοινή γνώμη για παραπάνω από 15 χρόνια με τα ταμεία της Mayo και τα λεφτά που έδωσε ο Αλαφούζος στη ΝΔ; Πως μπορούμε να σας θεωρούμε αξιόπιστους όταν τη μια βγαίνετε και καταγγέλλεται όλοι μαζί τη ΝΔ για τα ταμεία της και την άλλη απαλλάσσεται το κόμμα σας από οποιαδήποτε εμπλοκή σε «κρυφές» αλλά «νόμιμες» χρηματοδοτήσεις; Ήταν μάλιστα κεντρική επιλογή της παράταξής σας η πυρ ομαδόν επίθεση για τη Mayo και η κατά περιόδους ενασχόληση με την ίδια υπόθεση. Ο Λαλιώτης ακόμα ασχολείται και ακόμα αποκαλύπτει δήθεν εισροές χρημάτων. Κάθε νέα υπόθεση που εμφανίζεται τα κανάλια σας, οι εφημερίδες σας και ο Λαλιώτης σας, εμπλέκει χωρίς αιδώ και τη Mayo!!! Έτσι για ξεκάρφωμα, μια και σας έχει γίνει έμμονη ιδέα, αλλά τελικά το κόμμα σας κρύβει πολλές και ύποπτες μεταφορές και εισροές χρημάτων. Ακόμα και μέθοδο «χέρι-χέρι» είχατε όπως καταλαβαίνουμε για να μην μπλέκετε μάλλον με τις πολυπλόκαμες τραπεζικές διαδρομές!
κ. Πάγκαλε για να μπαίνουν κρυφά ποσά (για τι ακριβώς νούμερα μιλάμε;) στα ταμεία σας ή για να μεταφέρετε εσείς προσωπικά χρήματα από επιχειρηματίες στο κόμμα δεν είναι τόσο αθώο όσο θέλετε να το εμφανίσετε. Τα χρήματα κρύβουν συμφωνίες και για να μεταφέρονται χέρι χέρι, σε υψηλό επίπεδο με κρυφές ή φανερές διαδρομές, τότε οι συμφωνίες γίνονται κάτω απ’ το τραπέζι και αφορούν εξωφρενικές ανταλλαγές εξουσίας και κέρδους! Ρωτήστε έναν τυχαίο περαστικό και θα σας το πει. Ακόμα και η Σούλα Πιπέτα, έχει δυο λογάκια να σας πει!

ΠΗΓΗ: exastal