23 Ιουλ 2009

Φυσικά και είναι συνένοχος ο Καραμανλής! (Επίκαιρη η ταινία του Ρατατούλη)

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Πέτρο Τατούλη.
Πράγματι, ο Πρωθυπουργός είναι «συνένοχος», όπως υποστηρίζει με συνέντευξή του ο νυν bloger και πρώην υφυπουργός Πολιτισμού.
Με την ειδοποιό διαφορά ως προς το περιεχόμενο της «συνενοχής».
Σύμφωνα με τον Αρκά πολιτικό, ο Κώστας Καραμανλής είναι συνένοχος στα σκάνδαλα στα οποία κατηγορούνται ότι πρωταγωνίστησαν στελέχη που εκείνος επέλεξε.
Η αλήθεια ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι συνένοχος στην προσβολή της κοινής λογικής, η οποία δέχεται βάναυσες επιθέσεις από τον κ. Τατούλη.
Γιατί, αν ο Πρωθυπουργός δεν είχε κάνει το μοιραίο λάθος να «μαζέψει» τον Πέτρο Τατούλη στο κόμμα από το οποίο τον έδιωξε, και δεν του έδινε στη συνέχεια υπουργικό θώκο, δεν θα διαβάζαμε ούτε θα ακούγαμε όλα αυτά τα απερίγραπτα που κατά καιρούς υποστηρίζει ο κ. Τατούλης.
Φταίει λοιπόν ο Καραμανλής που δεν διέκρινε νωρίς... τι εστί Τατούλης.
ΠΗΓΗ: Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Το story της ταινίας Ρατατού(λ)ης έχει ως εξής:
Ο Ρεμί ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος σεφ, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς του και το προφανές πρόβλημα ότι είναι... αρουραίος, σε μία παντελώς μάλιστα "αντί –τρωκτική" εποχή! Όταν η τύχη τον φέρει κάτω ακριβώς από ένα διάσημο εστιατόριο κι από εκεί βρεθεί στην κουζίνα του, παρακάμπτοντας το γεγονός ότι είναι ανεπιθύμητος επισκέπτης, θα ριχτεί με πάθος να αποδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες! Το αποτέλεσμα; Η γαλλική κουζίνα δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια... Κι ο Ρεμί, θα καταλάβει τι σημαίνει να μην έχεις άλλη επιλογή από το να γίνεις... αυτό που είσαι. Άλλος για τον Χρυσό Σκούφο;
ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!