6 Σεπ 2009

Ο Πάγκαλος ανακάλυψε οτι ο Γιώργος είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός!!! (Μεγάλη διορατικότητα! Δοξάστε τον...!!!)

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και στο δημοσιογράφο Τ. Παππά, ο Θ. Πάγκαλος, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της συνέπειας των λόγων του.

Εξαίρει τη δημοκρατικότητα που διέπει το μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως «ο Παπανδρέου θα έχει την ευθύνη να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα της χώρας και θα τα αντιμετωπίσει, όπως έκανε όλη αυτή την περίοδο, κατά τρόπο υποδειγματικό, με προσφυγή στη μεγαλύτερη δυνατή συλλογικότητα. Ουδέποτε στο ΠΑΣΟΚ, από τότε που δημιουργήθηκε, έχω ζήσει μια τέτοια εσωκομματική ζωή, όπου τηρούνται οι κανόνες, δικαιολογούνται οι πολιτικές κινήσεις και συζητούνται τα πάντα εξαντλητικά. Επί Ανδρέα Παπανδρέου δεν το είχαμε αυτό.»

Χαρακτηρίζει επίσης τις αποφάσεις επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη ως «προϊόν μιας κλειστής ομάδας συμβούλων, διαμορφωμένες εκ των προτέρων».

Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο κ. Πάγκαλος πριν από λίγα χρόνια για τον άνθρωπο που τώρα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη:

«… εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας (…) θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα (…). Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι».
(Θ. Πάγκαλος, «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», 16/9/2001)

ΠΗΓΗ: antinews


ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μεγάλη διορατικότητα ο Πάγκαλος ως πολιτικός!!! Άλλα έλεγε τότε, άλλα λέει τώρα... Μετά τις εκλογές τι θα λέει για τον Γιωργάκη του (χάσει-κερδίσει);;; ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ (ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ) ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!