9 Σεπ 2009

Νέα γροθιά του Γιώργου στο κατεστημένο! (ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;;;;;;;;; ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ; ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ;)

Θυμάστε τι γράφαμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του antinews για τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο δείπνο με το Γιώργο τον περασμένο Φεβρουάριο; Οργανωτής του ήταν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Καραμούζης, στο σπίτι του οποίου μάλιστα έγινε το δείπνο.

Προσέξτε να δείτε τώρα πως παρουσιάζει την «ομάδα κρούσης» του κ. Παπανδρέου για την Οικονομία το σημερινό ΒΗΜΑ: «Πρόκειται για τους καθηγητές Ι. Στουρνάρα (επιστημονικός διευθυντής του ΙΟΒΕ), Ηρ. Πολεμαρχάκη (διατηρεί μακρά φιλία με την οικογένεια Παπανδρέου), Β. Ράπανο (πρόεδρος του ΟΠΕΚ), Γκίκα Χαρδούβελη, (πρώην σύμβουλος του κ. Κ. Σημίτη και του διοικητή της Εθνικής Θόδωρου Καρατζά και στέλεχος της Εurobank) και Κ. Παπαδόπουλο (συνεργάτης του κ. Παπανδρέου από το υπουργείο Εξωτερικών). Κάποιον ρόλο παίζει και ο κ. Μιχ. Σάλλας, πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς. Επίσης ο κ. Ν. Καραμούζης, αναπληρωτής διευθυντής της Εurobank, και ο κ. Απ. Ταμβακάκης , ανώτατο στέλεχος του ομίλου Λάτση»

Χρειάζονται σχόλια;
ΠΗΓΗ: antinews

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:Δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε αυτή την κοροϊδία του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη!!!
Ο Ραγκούσης (το πρωτοπαλίκαρο του Γιωργάκη) στο Mega δήλωνε πως το ΠΑΣΟΚ θα φορολογήσει τις μεγάλες τράπεζες που ακόμη και στον πυρήνα της ύφεσης και της κρίσης παραμένουν υπερκερδοφόρες.
Από την άλλη μεριά ο Γιωργάκης συγκρότησε την λεγόμενη «ομάδα κρούσης» αποτελούμενη (άκουσον-άκουσον) από τραπεζίτες ή συμβούλους τραπεζών!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ;
Ρε μπας και δουλεύονται μεταξύ τους και δεν έχουν καταλάβει ότι είναι σκορποχώρι; Έλεος!!!
ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ;
ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ;;;