25 Μαρ 2009

<< Μισή αλήθεια = ψέμα >>

Θεοδουλίδης Χρήστος
Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν.Ευβοίας

Χαλκίδα 7/11/2008

Προς : Μ.Μ.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΑΣΚ και ο γνωστός πλέον σε όλους λασπολόγος – καταγγελιολόγος, ξαναχτύπησε. Στο γνωστό τους παραλήρημα με κατηγορούν με ανακοίνωσή τους για την απόσπασή μου στο 19ο Χαλκίδας, αλλά δεν λένε όλη την αλήθεια!!!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Εγώ σαν αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ Ν. Εύβοιας από την ισχύουσα νομοθεσία (Π.Δ 1/2003, κεφ. 31, παρ. 5), διδάσκω στο σχολείο το μισό του υποχρεωτικού μου ωραρίου (24 ώρες), δηλαδή 12 ώρες.
Ανήκω οργανικά στο 6/θέσιο 25ο Δ.Σχ. Χαλκίδας και αποσπάστηκα 3 συνεχόμενες σχολικές χρονιές, 2006-2007, 2007-2008, 2008-2009 (για την περίοδο που είμαι αιρετός) στο 12/θέσιο 19ο Δ.Σχ. Χαλκίδας που έχει περισσότερες υπερωρίες για να τις καλύψω, απαλλάσσοντας τους συναδέλφους από μια πρόσθετη υποχρέωση που δεν ήθελαν να αναλάβουν.
Φυσικά και αποσπάστηκα κατά προτεραιότητα χωρίς να <<μπω>> στη διαδικασία της μοριοδότησης, επειδή στο 19ο Δ.Σχ. Χαλκίδας δεν καλύπτω κάποιο λειτουργικό κενό που το διεκδικούσε άλλος συνάδελφος!!! Μάλιστα την απόσπασή μου, την υπέγραψε ομόφωνα και ο αιρετός της ΠΑΣΚ!!! Έτσι λοιπόν, ενώ ήταν γνωστή η απόσπασή μου, εδώ και δύο χρόνια, γιατί η ανακοίνωση – καταγγελία της ΠΑΣΚ <<βγήκε>> παραμονή εκλογών για τους αιρετούς αντιπροσώπους στο ΠΥΣΠΕ Ν. Εύβοιας;;; Ποιο σκοπό είχε;;; Μήπως για να μη μπορώ να απαντήσω άμεσα και να με καταψηφίσουν οι συνάδελφοι μου;;; Ευτυχώς που οι συνάδελφοι δεν <<τσίμπησαν>> και ούτε <<έφαγαν το κουτόχορτο>> και με εμπιστεύθηκαν για δεύτερη φορά στη θέση του αιρετού με μεγάλο αριθμό ψήφων (359), 42 περισσότερους από την προηγούμενη διετία!!!
ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ <<ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ>> ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!!

Στη διάθεσή σας,
με εκτίμηση
Θεοδουλίδης Χρήστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚ (Έχει και άλλες :-) ) ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ!!!!!
4-11-2008 (στις 5-11-2008 ήταν οι εκλογές των αιρετών, μία μέρα πριν τις εκλογές!!!!!!!)


Χαλκίδα, 4-11-2008
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Π.Α.Σ.Κ.

Ψηφίστηκε για να ελέγχει τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης και έγινε ένα με αυτή!!


Ο αιρετός της ΔΑΚΕ, Χρήστος Θεοδουλίδης αφού χρησιμοποίησε πριν δύο χρόνια εις βάρος των συνυποψήφιων του, όλο το μηχανισμό της διοίκησης για να εκλεγεί, προσποιούμενος ότι θα ελέγχει και θα καταγγέλλει τις παρατυπίες της διοίκησης, στη συνέχεια ταυτίστηκε πλήρως με αυτή και λειτούργησε μόνο για να βολεύει τους «κολλητούς» του συστήματος αλλά πρώτα από όλα τον εαυτό του!!
Έτσι λοιπόν επειδή τα μόριά του δεν έφταναν για να πάρει αξιοκρατικά απόσπαση, όπως όλοι:
• Τη σχολική χρονιά 2007-2008 αποσπάστηκε χωρίς ντροπή, εκτός σειράς με δίμηνη απόσπαση αρχικά, την οποία υπέγραψε κατά παράβαση της δεοντολογίας η τότε Διευθύντρια της Π.Ε. και στη συνέχεια ενέκρινε το ΠΥΣΠΕ στα μουλωχτά, μόλις καταλάγιασε ο θόρυβος!!!
• Τη σχολική χρονιά 2008-2009 αποσπάστηκε χωρίς ντροπή, πάλι εκτός σειράς κατά προτεραιότητα με απόφαση του ΠΥΣΠΕ!! (ενώ όλα τα υπόλοιπα κορόιδα με μόρια)
Τώρα ζητά πάλι την ψήφο μας για να συνεχίσει τα ίδια πρωτόγνωρα σε βάρος κάθε έννοιας δικαίου και γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια ομόφωνες αποφάσεις όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων που εφαρμόζονται χρόνια.
Αγνοεί εντελώς ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος του αιρετού και λειτουργεί το 2008 ως κομματικός δραγάτης περασμένων δεκαετιών…
Εμείς βέβαια οφείλουμε να το θυμόμαστε.

Από την ΠΑΣΚ