25 Μαρ 2009

Σαν «τον ψεύτη βοσκό» φωνάζετε!!! Φωνάξτε όσο θέλετε κανείς πια δεν σας πιστεύει >>.

Σεπτέμβριος 2005
Και ξαφνικά η κοιμωμένη ΠΑΣΚ μετά από 20ετή υπνοβασία !!! αφυπνίστηκε εγκατέλειψε την «αβανταδόρικη αλαλία της προς τη Διοίκηση » θυμήθηκε πως έχει φωνή και αποφάσισε να καταγγείλει όλα αυτά που τόσα χρόνια εθελοτυφλούσε και έκανε τάχα πως δεν τάβλεπε.
Τα στελέχη της ΠΑΣΚ στη διοίκηση που είχαν μετατρέψει την δημόσια εκπαίδευση σε κομματικό φέουδο και είχαν αναγάγει την ημετεροκρατία και το ρουσφέτι σε επιστήμη. Αδιάντροπα έρχονται σήμερα δακρύβρεκτοι σαν μετανοούσες Μαγδαληνές !!! και προσπαθούν να πείσουν τους εκπαιδευτικούς ότι τώρα τους αδικούν με τις αποσπάσεις.
Δυστυχώς για την ΠΑΣΚ οι συνάδελφοι έχουν και μνήμη και κρίση και δεν ξεχνούν τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Ας θυμηθεί η ΠΑΣΚ
Tην απαράδεκτη απόλυση αναπληρωτών γυμναστών, οι οποίοι προσελήφθησαν με εντολή του Υπουργείου Παιδείας, από το ΠΥΣΠΕ, ορκίστηκαν, ανέλαβαν υπηρεσία στα σχολεία τους και στην συνέχεια απελύθησαν πανηγυρικά, με το αιτιολογικό ότι έγινε λάθος!!
Το πρωτοφανές και απαράδεκτο αυτό γεγονός ουδέποτε καταγγέλθηκε από τους όψιμους αγωνιστές .
Ξέχασε η ΠΑΣΚ
Ότι η διαδικασία των αποσπάσεων χρησιμοποιήθηκε, όχι για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων με πραγματικές ανάγκες, όπως ο νόμος ορίζει ,αλλά για εξυπηρέτηση «των δικών τους παιδιών». Διοίκηση και αιρετοί δήλωναν άγνοια σε πραγματικά προβλήματα (ακόμα και υγείας!!) και ικανοποιούσαν ανύπαρκτα αιτήματα και υπέβαλαν σε ταλαιπωρία και τιμωρία συναδέλφους που δεν ανήκαν στην ΠΑΣΚ.
Λησμόνησαν ότι τα αυτονόητα και νόμιμα δικαιώματά των συναδέλφων είχαν καταντήσει εργαλείο συναλλαγής και προϊόν ρουσφετιού, στα χέρια της τότε Διοίκησης και των αιρετών της ΠΑΣΚ.
Αυτοί τα λησμόνησαν γιατί δεν τους συμφέρει όμως οι συνάδελφοι δεν ξεχνούν και δεν παρασύρονται.
Σαν «τον ψεύτη βοσκό» φωνάζετε!!! Φωνάχτε όσο θέλετε κανείς πια δεν σας πιστεύει .