25 Μαρ 2009

<< Το συνδικαλιστικό αλτσχάϊμερ της ΠΑΣΚ >>

Χαλκίδα, 17/12/2008

Μετά την έκδοση καταστάσεων μισθοδοσίας των εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν.Ευβοίας σε δοκιμαστική εφαρμογή στα σχολεία της, με σκοπό την οριστική εφαρμογή και στα σχολεία του 1ου Γραφείου, εμφανίστηκαν οι γνωστοί (αλλά όχι άγνωστοι) λασπολόγοι - καταγγελλιολόγοι της ΠΑΣΚ να καταγγείλουν …. τη λύση του προβλήματος!!!
Μάλλον το συνδικαλιστικό παραλήρημα της ΠΑΣΚ, εξελίχθηκε σε
συνδικαλιστικό αλτσχάϊμερ.
Τους <<πείραξε>> που ένα πρόβλημα 16 χρόνων !!! βρίσκει τη λύση του. Δεν λένε όμως, αλλά ούτε και ενημέρωσαν σωστά τον βουλευτή τους Κο Παπαγεωργίου (ΠΑΣΟΚ) που έκανε ερώτηση στη βουλή για το θέμα αυτό, ότι:
 <<Κεφαλικό χαράτσι>> (ορολογία της ΠΑΣΚ) πληρώναμε 11 χρόνια !!! από το 1993 έως το 2004 όταν Διευθυντές Εκπαίδευσης ήταν διορισμένοι από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ανανέωναν τις συμβάσεις με την εταιρεία.
 Μάλιστα, τον έναν από αυτούς τους <<πράσινους Διευθυντές>> για να τον τιμήσουν εκτός των άλλων και για το <<κατόρθωμά του>> αυτό, τον συμπεριέλαβαν και στα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ στις πρόσφατες εκλογές των αιρετών για το ΑΠΥΣΠΕ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ Η ΠΑΣΚ …………σσςςς…….ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ..!!!

Επίσης η ΠΑΣΚ αναφέρει στην καταγγελία της :
<<…. θέσεις ευθύνης δεν καταλαμβάνονται και μάλιστα με «έφοδο» απλά και μόνο για προσωπική επιβεβαίωση κάποιων, αλλά προϋποθέτουν σχεδιασμό, στόχους και δουλειά. Δυστυχώς αυτοί που τις κατέχουν, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται, ότι είναι ανίκανοι να δώσουν λύσεις και στα πιο βασικά ζητήματα…."
Μετά από αυτό, καταλαβαίνουμε ότι έμαθαν καλά το <<ποίημα>> τους τα στελέχη της ΠΑΣΚ, όταν κάποιοι από αυτούς κατείχαν θέσεις στη Δημοτική Αρχή και στην πλειοψηφούσα παράταξη, ενώ τώρα είναι στην αντιπολίτευση του Δήμου!!!
Για να το λένε αυτοί κάτι θα ξέρουν, αφού οι πολίτες <<μαυρίζοντάς τους>> στην κάλπη των δημοτικών εκλογών, τους <<έστειλαν σπίτι τους>> !!!