27 Αυγ 2009

ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ: "ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ"!!! Το αφιερώνουμε στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας.

Οι εκφραστές της κομματικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας μας κατηγόρησαν ότι: «…γαλουχούμε γενιές και γενιές παιδιών ν’ αποποιούνται τις ευθύνες για να προστατεύσουμε εαυτούς και αλλήλους…» (εαυτούς και αλλήλους εννοούν την Κυβέρνηση, τη Ν.Δ. κ.λ.π.)

Ο λόγος της κατηγορίας αυτής, είναι μία ανάρτηση στο ιστολόγιό μας για τις ευθύνες (εκτός των ευθυνών όλων των κυβερνήσεων, νομαρχιών και δήμων) και ορισμένων πολιτών στις πρόσφατες πυρκαγιές. Επίσης κάνουν και την υπόδειξη «…αυτοί διδάσκουν στα παιδιά μας..».

Φυσικά μετά από αυτό, δεν περιμένουμε να κατανοήσουν τα «συντρόφια της Ερέτριας» τις άγνωστες προς αυτούς έννοιες, όπως «περιβαλλοντική εκπαίδευση» και «περιβαλλοντική συνείδηση» τις οποίες διδάσκουμε στα σχολεία μας. Τις διδάσκουμε για να κατανοήσουν οι μαθητές εκτός των άλλων και τις ευθύνες του ανθρώπου έναντι της προστασίας του περιβάλλοντος. Για τα συντρόφια «καταστροφή του περιβάλλοντος» σημαίνει: «για όλα φταίει ο Καραμανλής». Αυτό τους έμαθαν, αυτό λένε.
Στην ανακοίνωσή τους σαν «αλάνθαστοι αυτοκράτορες» δεν παραδέχονται (κλασσική τακτική πασόκων) ότι και οι πολίτες έχουν το μερίδιο ευθύνης τους στις πυρκαγιές. Στη συνέχεια μας επιστρέφουν τους χαρακτηρισμούς και τις κριτικές:
«...Όσο για το περίφημο φταίνε οι πολίτες! Θα σας το επιστρέψω! "Οι πολίτες", είμαστε όλοι μας…»

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ .

Διαβάστε τι λέει ο εκπρόσωπός τους σε μια συνέντευξή του για τις πυρκαγιές στο ραδιοφωνικό σταθμό «κανάλι-1» του Πειραία και στη δημοσιογράφο Κ. Πετούση!!! 20/06/2009 (Στο ίδιο μήκος κύματος με τις απόψεις της ΔΑΚΕ Χαλκίδας και αντίθετα με αυτά που ισχυρίζονται οι άλλοι Πασόκοι της Ερέτριας).


ΣΠ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: «...Έγκειται σε δύο πράγματα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Το ένα είναι η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση των Ελλήνων, παρ' όλο που εγώ θέλω να είμαι πολύ δίκαιος με τους Έλληνες, είμαστε άνθρωποι που πράγματι δεν έχουμε την καλύτερη περιβαλλοντική εκπαίδευση, όμως έχουμε περιβαλλοντική ευαισθησία και ιδίως μετά τις μεγάλες καταστροφές του 2007 και προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι οι Έλληνες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι σε θέματα περιβάλλοντος.
Αυτό που τους λείπει είναι τα εργαλεία. Είναι να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη την ευαισθησία. Να κατευθύνουμε τους Έλληνες να λάβουν μέρος σε δράσεις που θα έχουν και προληπτικό ρόλο και θα είναι όλοι μαζί στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Το δεύτερο που χρειάζεται, που είναι εξίσου σημαντικό είναι να μπορέσουμε να κατευθύνουμε τους πολίτες να υποστηρίζουν τη λειτουργία των μηχανισμών. Δηλαδή ξέρετε αυτό το τρομερό φαινόμενο που όταν ανάβει μία φωτιά οι Έλληνες κάθονται και κοιτάνε από μακριά. Αντιθέτως πρέπει να συμμετέχουν στην προσπάθεια, να βοηθήσουν την πυροσβεστική έτσι όπως γινόταν παλιά, όταν άναβε μια φωτιά βοηθούσαν όλοι μαζί.
Περιμένουν την κρατική μηχανή και η κρατική μηχανή δεν έρχεται και η ζημιά έχει γίνει…»

ΠΗΓΗ: www.pasok.gr

Αυτή την συνέντευξη τα συντρόφια δεν την είχαν διαβάσει; Δεν γνωρίζουν τη γραμμή του κόμματός τους; (Καλά τους έλεγε ένα blog ότι είναι εκτός γραμμής ΠΑΣΟΚ, αλλά… δεν το πήραν χαμπάρι!!!)

Τώρα ας μας απαντήσουν τα συντρόφια της Ερέτριας. Ποιος έχει ΤΟ επίπεδο;;; Αυτοί ή ο εκπρόσωπός τους;;;

Μιλάμε για IQ = ραδικιού!!! Στελεχάρες!!!



Σχετικές συνδέσεις:
http://dakepech.blogspot.com/2009/08/blog-post_8786.html
http://dakepech.blogspot.com/2009/08/blog-post_25.html
http://apopsignomi.blogspot.com/2009/08/blog-post_2220.html



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:

ΠΑΣΟΚ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Αυτοί διδάσκουν τα παιδιά μας...

Δείτε ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας!Αυτοί που ισχυρίζονται ότι την ευθύνη για τις πλέον καταστροφικές πυρκαγιές που έχει ζήσει η Αττική (αυτές που είχαν περίπου τις ίδιες καμένες εκτάσεις με όλες τις πυρκαγιές της Αττικής της τελευταίας 35ετίας) την έχουν όλοι εκτός από την πολιτική ηγεσία της χώρας.Ξεκινάμε λοιπόν να δούμε τι μας λένε:
1) Για τις φωτιές φταίνε οι εμπρηστές!
2) Για όλα φταίνε οι πολίτες!
3) Για όλα φταίνε αυτοί που έχουν σπίτια στις δασικές εκτάσεις!
Για όλα λοιπόν φταίνε όλοι αυτοί! Δε φταίει όμως ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του!
Για να πω την αλήθεια κάπου μιλούν και για ευθύνες Καραμανλή. Που δεν ήταν αυστηρός, που δεν είχε τη πυγμή να ξηλώσει το... "πράσινο κομματικό κράτος" κοκ.
Λες δηλαδή και δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες παλαιότερα.
Τώρα δημιουργήθηκαν οι εμπρηστές και οι καταπατητές! Λες και δε συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που έχουν τα μεγάλα σπίτια μέσα στο δάσος στελέχη της ΝΔ. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτών τα σπίτια δεν καίγονται επειδή βάζουν τις υδροφόρες κρατικών εταιρειών να τα προστατεύουν!Όσο για το περίφημο φταίνε οι πολίτες! Θα σας το επιστρέψω!
"Οι πολίτες", είμαστε όλοι μας. Και αν γαλουχείτε εσείς γενιές και γενιές παιδιών να αποποιούνται τις ευθύνες τους, όπως κάνετε εσείς για να προστατέψετε εαυτούς και αλλήλους, πολύ χαίρομαι που οι πολίτες δεν είναι ακόμη χειρότεροι...!
Και για να πω την αλήθεια, ποσώς με ενδιέφεραν τα σπίτια των μεγαλοκαρχαριών! Δυστυχώς τα περισσότερα από όσα κάηκαν ήταν πάντως σπίτια μικρομεσαίων οικογενειών. Το δάσος όμως τι ακριβώς έφταιγε...?
Α! Ξέχασα! Όσο ωραία και να είναι τα πεύκα δυσχεραίνουν την κατάσβεση της φωτιάς... οπότε έπρεπε να γλυτώσουμε από δαύτα!ΥΓ: Οι παραπάνω αναρτήσεις αναρτήθηκαν στο blog της ΔΑΚΕ πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χαλκίδας! Μιλάμε για ΤΟ επίπεδο...


ΠΗΓΗ: Ελεύθερη Άποψη & Γνώμη