30 Αυγ 2009

Σαράντα (παρά ένα) παλικάρια του Πασοκ, κατηγορούν την κυβέρνηση για ...ανικανότητα.!

"Ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων" από την κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικές ευθύνες στον πρωθυπουργό, με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, καταλογίζουν 39 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με ερώτηση που κατέθεσαν χθες στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ εντοπίζει ...καθυστέρηση στην κατάρτιση και κύρωση των δασικών χαρτών και του δασολογίου της χώρας, μικρό ποσοστό απορρόφησης των πόρων που διατίθενται για την αποκατάσταση των πυροπλήκτων, μη επαρκή αξιοποίηση της ευρωπαϊκής βοήθειας, καθυστέρηση στην κήρυξη των αναδασωτέων περιοχών και των αναδασώσεων, αφήνοντας περιθώρια εξαιρέσεων, αδυναμία αξιολόγησης των αιτιών και των προβλημάτων που οδηγούν στις επαναλαμβανόμενες καταστροφές.

gianniotis: Η Ελλάδα επί 30 χρόνια καίγεται στα ίδια σημεία. Τί σύμπτωση να καεί και φέτος; Πέστε και κάτι ρε (40-1) παλικάρια του πασοκ για το χρήμα που έλαβε το ...βρέφος του πασοκ για το δασολόγιο και το εθνικό κτηματολόγιο. Πέστε και κάτι για τα πρόστιμα που πληρώνει ακόμη η χώρα μας για την κατάχρηση αυτών των χρημάτων, από τον εκ Δολιανών πολιτικάντη.! Γεια σου μαμά Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς.!



ΠΗΓΗ: gianniotis