6 Αυγ 2009

Τα συντρόφια του ΠΑΣΟΚ τώρα "ξύπνησαν" για την Παιδεία.


Αθήνα, 5 Αυγούστου 2009

Μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού και μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας στους δημοσιογράφους, το ΠΑΣΟΚ έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ YORGO (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!


Ανακοίνωση Τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ

Υπόσχονται να επαναφέρουν ό,τι κατήργησαν

Δύο – τρία σχόλια αρκούν για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Υπουργού Παιδείας μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητική Επιτροπής.
Αφού υπονόμευσαν τη λειτουργία των υφιστάμενων ηλεκτρονικών βιβλιοθηκών στα σχολεία, τώρα μιλούν για ψηφιακές βιβλιοθήκες και ψηφιακό βιβλίο!!!
Αφού κατήργησαν τα πρωτοποριακά προγράμματα «Μελίνα» και «Πάμε Κινηματογράφο», τώρα εξαγγέλλουν τη σύνδεση Παιδείας - Πολιτισμού!!!
Αφού περιέκοψαν δραματικά το θεσμό των καλλιτεχνικών αγώνων τώρα εξαγγέλλουν την επέκταση του και στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση!!!
Τί να περιμένει κανείς από έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που στα 5,5 χρόνια κυβερνητικής θητείας δεν αισθάνθηκαν ούτε μια φορά την ανάγκη να συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού.
_______________
ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Δύο - τρία σχόλια αρκούν (και το βιντεάκι) για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Τα συντρόφια τώρα "ξύπνησαν" για την Παιδεία!!! Όταν ήταν Υπουργός Παιδείας το paidi (Yorgos) που ήσασταν συντρόφια του ΠΑΣΟΚ;;; Το 1996 υπέγραψε την ίδρυση Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελληνικών Σπουδών στην Ολυμπία αλλά δεν το υλοποίησε!!! Τι να περιμένει κανείς από ένα κόμμα που στα 20 χρόνια κυβερνητικής θητείας δεν αισθάνθηκε ούτε μια φορά την ανάγκη να κάνει αυτοκριτική για τα χάλια της Παιδείας!!!

Θαυμάστε τον πρώην Υπουργό Παιδείας τι λέει!!!