6 Σεπ 2009

Αυτή είναι η οικτρή αλήθεια για τον Ανεύθυνο Πολιτικάντη Γιωργάκη! (Έβαλε το τυρί στη φάκα αλλά κλείστηκε ο ίδιος μέσα!)


Αυτή είναι η οικτρή αλήθεια για τον Ανεύθυνο Πολιτικάντη Γιωργάκη! Ήθελε τις πρόωρες Εκλογές, αλλά όχι τώρα! Τις ήθελε τον Μάρτιο του 2010, ώστε εν τω μεταξύ ο Καραμανλής, να έχει πάρει όλα τα σκληρά αλλά αναγκαία διαρθρωτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της Κρίσης, να έχει δεχθεί τον ανελέητο λαϊκίστικο πόλεμο Αντιπολίτευσης και Πράσινων Συνδικάτων και να έχει φθαρεί ανεπανόρθωτα, στρώνοντας το χαλί στον… επιβήτορα της εξουσίας Τζέφρυ!!! Αμ δε! Ο Καραμανλής τους την έφερε όπως έπρεπε… Θέλετε εξουσία, κύριοι; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Θα βγάλετε εσείς τα κάστανα από τη φωτιά, μια φωτιά που έχει φουντώσει λόγω της καταστροφικής αβελτηρίας των Κυβερνήσεων του Χθες και που μόλις μια κυβερνητική θητεία συν ένα χρόνο ήταν αντικειμενικά αδύνατο να έχει αντιμετωπίσει ολοκληρωτικά.
ΠΗΓΗ: DeFreJus

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"(Του κόπηκε η λαλιά). ΤΑ "ΠΟΝΤΙΚΙΑ" ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ !
ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!!