12 Σεπ 2009

Μποτσουάνα έκαμαν την Ελλάδα τα Γιωργοκάναλα!

Πριν λίγες μέρες το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum-WEF) εξέδωσε την έκθεση του για την παγκόσμια οικονομία. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα έπεσε στην ανταγωνιστικότητα. Και γι’ αυτό πανηγύρισαν δεόντως…… τα καλοπληρωμένα γιουσουφάκια του κατεστημένου.

Το WEF μελετά όντως την οικονομία 133 χωρών, και της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Χρησιμοποιεί για τις μελέτες του 110 διαφορετικά κριτήρια!!! Και όχι μόνο "την ανταγωνιστικόητα"! Οι γονατισμένοι στο Πασόκ δημοσιογράφοι και το σύστημα που έχει θέσει υπό την προστασία του το Πασόκ έκρυψαν τη συνολική εικόνα της έκθεσης για τη χώρα μας, όπως και πλήθος άλλων εκθέσεων εξίσου σημαντικών και θετικών για την Ελλάδα και επιδόθηκαν σε όργιο παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης. Πήραν μόνο τα αρνητικά της ελληνικής οικονομίας .........πανηγύρισαν και έκρυψαν επιμελώς τα όποια θετικά παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Μαύρη προπαγάνδα και πράσινη προβοκάτσια. Αν κυβερνούσε το Πασόκ θα μας έλεγαν μόνο τα θετικά. Τώρα όχι μόνο δεν αναφέρουν τα θετικά αλλά τα κρύβουν τελείως από το κοινό.
Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση σας ενημερώνουμε ότι ναι η Ελλάδα είχε αρνητικούς δείκτες ή έπεσε : στην ανταγωνιστικότητα, στα δημόσια οικονομικά, στην αποδοτικότητα της εργασίας, στην ευελιξία αμοιβών, στη σύνδεση αμοιβών-παραγωγικότητας και αλλού. «Περιέργως» ήταν θετική ή ανέβηκε στους περισσότερους δείκτες! Είναι δυνατόν η Ελλάδα, ολοσχερώς κατεστραμμένη σύμφωνα με τις κραυγές των αδίστακτων γιωργοκάναλων, να σηκώνει κεφάλι; Μάλιστα πολλοί δείκτες είναι σημαντικότεροι ή το ίδιο σπουδαίοι με την ανταγωνιστικότητα, για την οποία κόπτονται τα γιουσουφάκια του συστήματος . Από την ίδια έκθεση αντλούμε θετικά στοιχεία όπως:

Η Ελλάδα είναι η «μόνη χώρα του κόσμου» που προχώρησε φέτος σε «κάποιες μεταρρυθμίσεις», βάσει και την πολύ σημαντική έκθεση του ΟΟΣΑ. Πολύ σπουδαιότερη από αυτή του WEF!
H Ελλάδα είναι η 27η οικονομική δύναμη του πλανήτη
Είναι 17η στο κατά κεφαλήν εισόδημα
Είναι 3η παγκοσμίως σε ποσοστό πληθυσμού με τριτοβάθμια εκπαίδευση!!!!!
5η στην άρση δασμολογικών εμποδίων
Η Ελλάδα βρίσκεται στις 10 πρώτες χώρες του κόσμου, από θετική πλευρά, σχετικά με τις συναλλαγματικές συναλλαγές, τον πληθωρισμό, την εγκληματικότητα και την υγεία!!!! Δείκτες που δεν συμφέρουν καθόλου το σύστημα παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης των τηλεθεατών!!!

ΠΗΓΗ: exastal