2 Σεπ 2009

Νέο υπέροχο μυαλό στα «ΝΕΑ» του Πασόκ. Κυρίες και κύριοι, ο κ. Δανίκας.

Όσο πιο βαθιά σκάβεις στα «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης τόσο πιο υπέροχα ταξίδια ανακαλύπτεις στο κέντρο της βλακείας και της πολιτικής αποκτήνωσης!
Συνήθως στα «ΝΕΑ», όποτε πάμε κοιτάζουμε τι γράφει το «υπέροχο και διαμαντένιο» αγόρι, ο πρώην αφισοκολλητής του κινήματος, κ. Παπαχρήστου! Ένας φίλος, μας έστειλε ένα κείμενο του Δανίκα, προσωπικά αγνοώ περεταίρω στοιχεία, πραγματικά «αξιοθαύμαστο». Ήθους και ύφους εκπληκτικού και απαράμιλλου. Τύφλα νάχει η γενιά του Μεσοπολέμου! Θαυμάστε το ύφος του κυρίου! Τελικά «ΤΑ ΝΕΑ» κατέληξαν «ΑΥΡΙΑΝΗ» του 80 και χειρότερα! Οχετός προβοκάτσιας και παραπληροφόρησης με γαρνιτούρα υποτιθέμενης δημοκρατίας, δηλαδή παραπληροφόρησης που βαπτίζεται «ελευθερία του λόγου»! Για να μην αμφιβάλετε όσοι νομίζατε ότι το Πασόκ έκανε την αυτοκριτική του. Παρέμεινε το ίδιο και έγινε χειρότερο και αυτό συμπεραίνεται από την πολύ κακή ποιότητα των οπαδών του! Ρεβανσισμός, εκδικητικότητα, θράσος και αλαζονεία. Θαυμάστε στο λόγο του Δανίκα την κατάμαυρη πένα των υποστηρικτών του. Αυτοί που έχουν δολοφονήσει την «ελευθερία του λόγου» και απαγορεύουν στους «άλλους» να κάνουν ανάλογη χρήση της!
Ξέραμε ότι ο κακαουνακισμός και ο κουρδιστός φασισμός έχουν αναγάγει τον Καραμανλή σε Νέρωνα! Αυτόν που έκαψε τη Ρώμη για να τρέξει ένα δάκρυ στο μαγουλάκι του και να εμπνευσθεί, του κάκου, το ποίημα της ζωής του. Δηλαδή ο Καραμανλής ο ίδιος έβαλε τις φωτιές στην Αττική, θέαμα που δεν τούφτανε και πετάχτηκε, Λος Άντζελες, Πορτογαλία, Νότια Γαλλία και Ιταλία για μεγαλύτερη έμπνευση. Που Νέρωνας. Τον έκαμε τόπι ο Καραμανλής τον «αρχαίο δικτάτορα»! Όλα μηδέν. Φταίει η μαμά Πασόκα που τους πουλάει «παραμύθι ότι δήθεν και δεν». Για να το παίξω και λίγο πολιτισμένος, ο Δεξιός! Τι να σας πω ….. Δανίκας ίσον ταξίδι κατευθείαν στο κέντρο της βλακείας. Πριν γράψει τα άρθρα του ο Δανίκας (άραγε πόσα παίρνει για τέτοιες ανοησίες;) βουτάει το μυαλό του στη μωρία, την επιπολαιότητα και την κουταμάρα. Ανήκει σε αυτούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα αστεία όνειρα του Γιωργάκη τους. Του Μεσσία που θα σώσει την Ελλάδα σε 100 μέρες. Του Σωτήρα που έχει σχέδιο για την αναδιανομή του πλούτου και την παγκόσμια κρίση και άλλες ανοησίες!
Σας ευχαριστούμε κ. Δανίκα που φροντίζετε να μας υπενθυμίζεται τι θα πει Πασόκ και ότι το Πασόκ δεν άλλαξε καθόλου. Έμεινε το ίδιο και χειρότερο. Σας ευχαριστούμε!

ΠΗΓΗ: exastal