15 Δεκ 2009

Παραιτήθηκε ένας από τους αρχαγγέλους της τελευταίας κάθαρσης


EINAI O ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΝ

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, πριν λίγο έκανε δεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια, μετά το δημοσίευμα ιστοσελίδας,-Zougla.gr- περί ρουσφετιών από το πολιτικό του γραφείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρόβλιας αρνείται όσα του καταλογίζει το δημοσίευμα και η παραίτησή του γίνεται για λόγους αρχής και ευθιξίας, όπως επισημαίνει.

Ο λόγος,σύμφωνα με πληροφορίες,είναι κάποιες μετακινήσεις αστυνομικών που είχαν ζητηθεί από το γραφείο του.

Σύμφωνα,πάντως,με άλλες πληροφορίες,ο υφ.Εσωτερικών είχε υποβάλλει πριν από λίγες ημέρες,προφορικά την παραίτησή του,διότι δεν του είχαν αποδοθεί αρμοδιότητες από τον υπ.Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Ο κ. Ρόβλιας από το πρωί ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ρόβλιας πρωτοστατούσε στην «εκστρατεία ηθικής» εναντίον της κυβέρνησης Καραμανλή

ΠΗΓΗ: antinews


Αυτοί είναι οι ικανοί και οι άριστοι. Ο άνθρωπος που κατηγορούσε όλο τον κόσμο για το Βατοπαίδι έγινε ρόμπα και παραιτήθηκε από την θέση του υφυπουργού εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια. Έκανε ρουσφέτια που βρέθηκαν σε σκουπίδια και λόγω της απεργίας πήγαν οι γνωστοί που τα μαζεύουν και βρήκαν τα έγγραφα που έφεραν τα αιτήματα του Ρόβλια. Δεν άντεξε ούτε δύο μήνες στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και από το υπουργικό συμβούλιο παραιτήθηκε ο πρώτος. Και ακόμα δεν έφυγαν οι 100 ημέρες!

ΠΗΓΗ: troktiko



ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ούτε 70 ημέρες και άρχισαν τα πάρε-δώσε; Ήταν που κατηγορούσαν τη ΝΔ για πελατειακές σχέσεις.