16 Δεκ 2009

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; (Έλα ντε...)


Θα ενθυμείσθε, φαντάζομαι, την ερώτηση που επιμόνως απηύθυνε, κατά την προεκλογική περίοδο, ο Prime Minister George προς τον Καραμανλή :
«Πού πήγαν τα λεφτά, κύριε Καραμαλή;» (Προσοχή: το «ν» δεν προφέρεται για τον Prime Minister George!).
Και, ασφαλώς, θα ενθυμείσθε, επίσης, την απάντηση που έδινε ο Prime Minister George στις επίμονες ερωτήσεις στο «πού θα βρει εκείνος τα λεφτά»:

«Λεφτά υπάρχουν…, Υπάρχουν σε πολλές μεριές…, Υπάρχουν πολλά λεφτά στα κυκλώματα του εγκλήματος, στα χέρια όσων ζουν παρασιτικά...» και άλλα τέτοια όμορφα και … "επιτυχημένα" απαντούσε.
Και λέω "επιτυχημένα", διότι αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι ήταν «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».
Ακούσατε, φαντάζομαι, τις εξαγγελίες του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης και του ιδίου του Prime Minister. Από το περιεχόμενό τους προκύπτει ξεκάθαρα ότι «το κουστούμι έχει ραφτεί» ήδη και θα μας το «φορέσουν» κανονικά!Και βέβαια, για άλλη μία φορά, δεν θα το πληρώσουν (τι κουστούμι ντε) ούτε τα «κυκλώματα του εγκλήματος», ούτε εκείνοι που «ζουν παρασιτικά».
Θα το πληρώσουν κανονικότατα, είτε εκείνοι οι υψηλόμισθοι μισθοσυντήρητοι των 3.500 – 4.000 ευρώ το μήνα, που δεν μπορούν να αποκρύψουν τα εισοδήματά τους, είτε εκείνοι οι «αφελείς» ελεύθεροι επαγγελματίες που θέλουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος.
Διότι, my dear Prime Minister, τα κυκλώματα και οι διαβιούντες παρασιτικά δεν δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ, ούτε των 100.000 ευρώ. Τα ’χουν όλα γραμμένα σε παιδιά, εγγόνια, παρένθετα πρόσωπα και off-shore εταιρείες.
Και τους γνωρίζετε πολύ καλά ποιοι είναι. Αλλά, για άλλη μία φορά, my dear, βρίσκετε την εύκολη λύση και «τσακίζετε» εκείνους, τους πολλούς ή κάπως λιγότερους, που δεν έχουν τη δύναμη και τις «άκρες» να αντισταθούν.

Υ.Γ.: Αλήθεια, εγκαλείται ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Προβόπουλος, ότι απέκρυψε προεκλογικά ότι το έλλειμμα θα φτάσει σε διψήφιο νούμερο. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ο George ήταν ενήμερος γι’ αυτό, και εν τούτοις, συνέχιζε να τάζει στους πάντες τα πάντα. Αν αυτό δεν είναι πολιτική «απάτη», τότε τι είναι;
Με τις υγείες μας!
Σεμνός & Ταπεινός

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: taxalia