19 Αυγ 2009

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τη ΝΔ να διαγράψει τον … εκλιπόντα Βαρθολομαίο!!! (Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...)

Δείγμα της σύγχυσης που έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η αποκάλυψη της εμπλοκής του κ. Γείτονα είναι και σημερινή δήλωση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Καρακλιούμη. Αφού αφήνει να εννοηθεί σαφώς ότι θα ανασταλεί η κομματική ιδιότητα του κ. Γείτονα, καλεί τη Νέα Δημοκρατία να «κάνει το ίδιο». Να διαγράψει δηλαδή τον εκλιπόντα Γιάννη Βαρθολομαίο !!!.

Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η κ. Καρακλιούμη: "…Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του δεν υπολογίζουν το ενδεχόμενο πολιτικό κόστος από τη διερεύνηση κάθε υπόθεσης διαφθοράς. Για το ΠΑΣΟΚ, ισχύει σε κάθε περίπτωση η εκφρασμένη θέση του, ότι εφόσον προκύπτουν σοβαρά στοιχεία και αποδείξεις για εμπλοκή οποιουδήποτε στελέχους του Κινήματος σε υποθέσεις διαφθοράς, θα είναι άμεση η αναστολή της κομματικής του ιδιότητας μέχρι την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Καλούμε τη ΝΔ να κάνει το ίδιο. Ο πολιτικός κόσμος το χρειάζεται. Η χώρα και οι πολίτες το έχουν επιτακτική ανάγκη".

Στο μεταξύ, ή πλήρης κάλυψη που έδωσε ο Γ. Παπανδρέου στον Κ. Γείτονα προκαλεί «τριγμούς» στο ΠΑΣΟΚ και έντονο θυμό σε πολλά στελέχη, που δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να αντιδράσουν έντονα και…θεαματικά, υποστηρίζει το orfni.blogspot.com/. Σύμφωνα με το ίδιο στελέχη όπως ο Ε. Βενιζέλος εικάζεται ότι θα πάρουν θέση, αρκετά διαφορετική από την επίσημη….


ΠΗΓΗ: FactorX