31 Αυγ 2009

Πρόσκληση σε ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο γονέων !

Δελτίο τύπου – Ενημέρωση – Πρόσκληση σε ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο γονέων !

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της Σειράς ΔΩΡΕΑΝ Σεμιναρίων για γονείς με τίτλο: «Ενημερωμένοι Γονείς – Ευτυχισμένα Παιδιά».
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα), στην αίθουσα «Ολυμπία» και ώρα 11.00 με 13.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σεμινάριο με θέμα «Ο πρώτος μεγάλος αποχωρισμός του παιδιού από την οικογένεια – Σχολικό ξεκίνημα» και εισηγήτρια την κυρία Μίνου Ντόρα, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακός σύμβουλος, Μ.Α. Κλινικής Ψυχολογίας.
(Διαβάστε περισσότερα)

Θα αναπτυχθούν αναλυτικά και κατανοητά ο πρώτος αποχωρισμός του παιδιού από την οικογένεια, το άγχος του αποχωρισμού, η προετοιμασία των γονιών και του παιδιού και η ψυχολογική ενίσχυση για την καινούργια κατάσταση, ο ρόλος της οικογένειας και του παιδαγωγού, η συνεργασία γονέων – παιδαγωγών, τα οικογενειακά προβλήματα και η δυσπροσαρμοστικότητα παιδιού, το παιδί που αρνείται να πάει σχολείο, προβλήματα προσαρμογής και μαθησιακές δυσκολίες, η σχολική φοβία, οι τυπικές αντιδράσεις σχολειοφοβικού παιδιού, το πώς θα βοηθήσουμε… κλπ.

Στόχος μας είναι να συζητηθούν τα θέματα με απλό και κατανοητό τρόπο και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και τις απορίες των γονέων.

Μέσα από το portal και το forum του Family club (www.familyclub.gr) είμαστε ήδη 6 μήνες κοντά στην Ελληνική οικογένεια και ξεκινάμε αυτά τα σεμινάρια προσκαλώντας όλους τους γονείς να συμμετέχουν, να ενημερωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι γονείς με … ακόμα πιο ευτυχισμένα παιδιά !!!

Για τυχόν απορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο seminar@familyclub.gr .

Εάν θέλετε, μπορείτε να μας στείλετε και συγκεκριμένα ερωτήματα, έγκαιρα ώστε να τα λάβουμε υπόψη στην προετοιμασία του σεμιναρίου.

Θα εκτιμούσαμε αν μπορούσατε να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας στο ίδιο email (seminar@familyclub.gr) καθώς θα μας βοηθήσετε να διασφαλίσουμε την παρουσία σας, εφόσον η χωρητικότητα της συγκεκριμένης αίθουσας δεν ξεπερνά τις 300 θέσεις.

Να τονίσουμε ότι ειδικοί επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι τύπου είναι ευπρόσδεκτοι για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

ΠΗΓΗ: Καλά Νέα