18 Δεκ 2009

Να δούμε τώρα την ευαισθησία και το πως θα χειριστούν τα ΠΑΣΟΚοκάναλα την υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας συμβούλου του Χρυσοχοϊδη...

Όπως έγινε γνωστό, ο νομικός σύμβουλος του υπουργού ΠΡΟΠΟ κ. Μ. Χρυσοχοϊδη, Π. Διώτης, 28 ετών, "βούτηξε" στο κενό από τον 7ο όροφο του υπουργείου. Οι λόγοι, όπως τουλάχιστον έγινε γνωστό, ήταν ότι είχε δηλώσει ότι είχε πτυχία ενώ δεν είχε. Κι όταν αυτό αποκαλύφθηκε, ο Π. Διώτης προέβη στην πράξη αυτή.

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, και αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τον τρόπο της "ειδησεογραφικής" κάλυψης του γεγονότος. Δεν έχει περάσει καιρός από την ανθρωποφαγία που έδειξαν στην υπόθεση Ζαχόπουλου, τον οποίο, ανεξάρτητα από το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας μας, όχι μόνο δεν σεβάστηκαν, όσο ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σχεδόν λυπήθηκαν που επέζησε!

Φυσικά, αναμένω να απαντηθούν μετά και μερικά ερωτηματικά, όπως αν είναι τουλάχιστον ηθικό ο γιος ενός γνωστού ταγού της δικαιοσύνης, του γνωστού εισαγγελέα Ι. Διώτη, να είναι νομικός σύμβουλος σε Υπουργείο, και φυσικά, πως είναι δυνατόν να προσελήφθη, αν δεν είχε πτυχίο.

Πράσινος κόσμος, ΠΑΣΟΚικός, διαβολικά πλασμένος...Εύχομαι ο μικρός να βγει ζωντανός από την περιπέτεια αυτή, καθώς η υπέρμετρη ευαισθησία του τον οδήγησε σε μια πράξη που ίσως θα έπρεπε να έχουν κάνει άλλοι κι άλλοι...

ΠΗΓΗ: Δεξί εξτρέμ