14 Ιαν 2010

Για την ΠΑΣΚ Χαλκίδας και τον Γραμματέα της. "Τρικυμία εν κρανίω"


Η ΠΑΣΚ με τη χθεσινή κατάπτυστη ανακοίνωσή της κατηγορεί το Διευθυντή του
4ου Δημοτικού ύστερα από καταγγελία 9 συναδέλφων (κουμπαράκια και κάποια φιλαράκια) για την αυταρχική, αντιδημοκρατική και αντισυναδελφική συμπεριφορά του επειδή, άκουσον-άκουσον, εφαρμόζει τη νομοθεσία και το πρακτικό του συλλόγου διδασκόντων το οποίο υπέγραψαν (!) και οι 9 εκπαιδευτικοί.
Αν ορισμένες διατάξεις των νόμων εμπεριέχουν εργασιακές ανισότητες, αδικίες και ελλείψεις, δε σημαίνει ότι ο Διευθυντής ενός σχολείου είναι αυταρχικός! Το νόμο έπρεπε να καταγγείλει η ΠΑΣΚ, όπως κάνει το μεγαλύτερο κομμάτι του συνδικαλιστικού κινήματος με σκοπό να αλλαχτεί όλο το νομοθετικό πλαίσιο!

Ο Γραμματέας της ΠΑΣΚ έχει μπερδέψει την εφαρμογή των νόμων με τις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις. Πάντα σε κάθε καταγγελία του κάτι μπερδεύει και μετά το σβήνει με μαρκαδόρους (κάτι σαν κουκούλα) !!!

Τρικυμία εν κρανίω!

Αν όμως ο γραμματέας της ΠΑΣΚ Χαλκίδας νομίζει ότι με αυτή τη δήθεν καταγγελία θα εκθέσει το Διευθυντή του 4ου Δημοτικού στα μάτια όλων των συναδέλφων για τους δικούς του λόγους… είναι γελασμένος! Μπορεί να παραπλανά τα κουμπαράκια του και τα πρώην φιλαράκια του στο παλιό του σχολείο, αλλά τους υπόλοιπους συναδέλφους δε μπορεί να τους παραπλανήσει. Τα καμώματα του είναι γνωστά!


Το να γίνεται κάποιος Διευθυντής με αρκετά τυπικά προσόντα στη θέση κάποιου άλλου που δεν έχει τίποτα, δεν είναι κακό!!!Γι’ αυτό λοιπόν δε χρειάζεται να παρουσιάζουμε τον επόμενο ως αυταρχικό για να κάνουμε φιγούρα και λεζάντα στους κολλητούς!

Από τη ΔΑΚΕ