24 Ιαν 2010

"Οι αγροτοσυνδικαλιστές δεν είναι μόνο τραμπούκοι, είναι και …σεξιστές" - (Ζήτωωω ο σοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ)


Πως χαρακτηρίζει η υπουργός η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Μπατζελή τους αγρότες; «Συνονθύλευμα χωρίς νομιμοποίηση», «τραμπούκους» που «τρελαίνονται από τη δημοσιότητα» κι από πάνω είναι και …«σεξιστές».

Όλα αυτά σε σημερινή συνέντευξή της στο Βήμα, όπου στο ερώτημα ποιοι τελικώς στήνουν τα μπλόκα και τι πραγματικά εκπροσωπούν διευκρινίζει οργισμένη ότι «πρόκειται για ένα συνονθύλευμα χωρίς επαρκή νομιμοποίηση».

«Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι εκπροσωπούν τους αγρότες, το πανελλαδικό συντονιστικό είναι αχταρμάς που αγγίζει τα όρια του αναρχοσυνδικαλισμού, με τον οποίο συντονίζονται συνδικαλιστές του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας».

«Οι περισσότεροι είναι επιχειρηματίες ή ορίζονται από προσωπικές στρατηγικές, τρελαίνονται από τη δημοσιότητα, περιφρονούν την πολιτική ηγεσία της χώρας και θεωρούν εαυτούς μικρούς ανεξάρτητους ηγέτες, που δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν».

«Ο παραλογισμός δεν έχει όρια, δεν εξηγείται, υπεισέρχονται άλλοι ψυχολογικοί παράγοντες, οι οποίοι με ξεπερνούν … Όταν κάποιοι λένε στα τηλεοπτικά δίκτυα ότι δεν μπορούν να συζητήσουν μαζί μου, γιατί δήθεν η Μπατζελή μιλάει τη γλώσσα του σώματος, καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με σεξιστές, για να μην πω τίποτε χειρότερο».

Και συνεχίζει ακάθεκτη: «ορισμένοι από αυτούς μοιάζουν με τραμπούκους, απειλούν και εκβιάζουν, θέλουν να ελέγξουν πάση θυσία τον μηχανισμό του αγροτικού κινήματος, τους νέους αγρότες, γενικώς παίζουν παιχνίδι εξουσίας, παρ΄ ότι δεν το ομολογούν, ούτε θα το ομολογήσουν ποτέ».
(http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=311295&dt=24/01/2010)

Κατόπιν τούτου δεν την βλέπω καθόλου καλά στην θέση της την κ. Μπατζελή

ΠΗΓΗ: antinews

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Κας ΜΠΑΤΖΕΛΗ... ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ;;; ΑΠΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ...ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!

Θυμάστε τότε που ο Γ. Παπανδρέου κατέβαινε στον Πειραιά και εν μέσω δακρυγόνων, ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση που κρατάει απέναντι στους αγρότες;

http://www.antinews.gr/?p=5109