10 Ιαν 2010

Η προπαγάνδα των βαρώνων παίρνει μορφή υστερίας!


Δεν το ξέρετε, αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων γούσταρε τα νέα τέλη κυκλοφορίας. Γι’ αυτό κατέθεσαν εκατοντάδες χιλιάδες πινακίδες.

Δεν το ξέρετε, αλλά οι Έλληνες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις οικονομικές επιλογές της κυβέρνησης. Γι’ αυτό χάθηκαν ΔΕΚΑ δις Ευρώ καταθέσεων από την Ελλάδα.

Δεν το ξέρετε, αλλά οι Έλληνες της Βορείου Ελλάδος είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που έγινε στα Τέμπη. Τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν νέους υπέροχους τόπους. Γι’ αυτό ενθουσιάστηκαν και με τα νέα διόδια στην επίμαχη περιοχή.

Δεν το ξέρετε, αλλά ο Έλληνας με το ΠΑΣΟΚ νιώθει ασφάλεια. Γι’ αυτό δεν κυκλοφορεί γυναίκα μόνη της μετά τις 1ο το βράδυ (α ρε Ευρώπη γίναμε).

Δεν το ξέρετε, αλλά το σχέδιο για την ιθαγένεια βρίσκει σύμφωνους τους Έλληνες (το 85% που διαφωνεί είναι ακροδεξιοί φασίστες). Γι΄ αυτό στην αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα ο μόνος Έλληνας ήταν ο Κακλαμάνης.

Το ΓΙΑΤΙ τα παιδιά σας γεννιούνται χρεωμένα το ξέρετε; Ρωτήστε τη Marc και τον Μπόμπολα.

Χωρίς πλάκα, όταν η προπαγάνδα των βαρώνων παίρνει μορφή υστερίας, οφείλουμε να ανησυχούμε σοβαρά

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: antinews

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ έτσι το βλέπουν ακόμα γιατί... συμφέρει! Πώς αλλιώς θα βρεθούν λεφτά για... τους "νταβατζήδες"; Σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ θελήσει να δημεύσει (λέμε τώρα) και τις περιουσίες μας η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα φτάσει στο 20% για τα ΠΑΣΟΚοκάναλα!!!