23 Ιαν 2010

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν... Επί εβδομάδες, οι Έλληνες αγρότες ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και αυτοί αδιαφορούν. Αναγκάζονται οι αγρότες να ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Αλλά και πάλι η κυβέρνηση δείχνει αδιαφορία. Ζητούν συνάντηση από τον πρωθυπουργό αλλά αυτός κρύβεται. Αυτό που δεν έκανε ο Παπανδρέου, το έκανε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τους αγρότες και συζήτησε μαζί τους.


Είτε η κίνηση αυτή ήταν σε γνώση του Γ. Παπανδρέου ύστερα από επικοινωνία του με τον Βούλγαρο ομόλογό του (http://online-pressblog.blogspot.com/2010/01/blog-post_4017.html), είτε έγινε χωρίς να το γνωρίζει (http://emprosdrama.blogspot.com/2010/01/blog-post_2416.html), το συμπέρασμα είναι ότι έγινε κατανοητό πλέον ακόμα και στους ξένους ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και έτσι σπεύδουν να τον υποκαταστήσουν.

Πρόκειται για πρωτοφανή διεθνή εξευτελισμό της πατρίδας μας. Και η εξέλιξη αυτή λυπεί ακόμα περισσότερο όλες αυτές τις φωνές που προεκλογικά προειδοποιούσαν ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει γνώσεις, δεν έχει ικανότητες, δεν έχει την αντιληπτική οξύτητα ούτε ενός μέσου ανθρώπου και συνεπώς όχι μόνο δεν θα είναι επαρκής στα καθήκοντά του αλλά θα κάνει και ζημιά. Μόνο στα εθνικά είναι μεθοδικός, ακριβώς γιατί και σε αυτά ο σκοπός του είναι καταστροφικός, είναι ο αφανισμός της πατρίδας και του έθνους (γι' αυτή την αποστολή μας τον επέβαλαν οι ξένοι).

Παρά τις προειδοποιήσεις αυτές, ο λαός δεν άκουσε και τον εξέλεξε. Τώρα μετάνιωσε και χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Ε, ας αξιοποιήσει λοιπόν ο κόσμος την πρώτη ευκαιρία (είτε είναι τον προσεχή Μάρτιο είτε είναι αργότερα) ώστε να διορθώσει το λάθος και να απαλλάξει τον τόπο από αυτή την καταστροφική κυβέρνηση.

ΥΓ. Αν αληθεύει η είδηση που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι την ώρα που συναντιόταν ο Βούλγαρος πρωθυπουργός με τους αγρότες, ο Γ. Παπανδρέου ήταν στο γυμναστήριο, ε τότε ο άνθρωπος είναι εντελώς για τα πανηγύρια...

ΠΗΓΗ: Πατριωτικός Λόγος