6 Ιουν 2009

Καλό ταξίδι Σπύρο Θεοδώρου...

Σήμερα (6 Ιουνίου) στις 2.00' το μεσημέρι θα βρεθούμε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κονίτσης Ιωαννίνων για να πούμε το τελευταίο "αντίο" στον πρόωρα αδικοχαμένο αστυνομικό Σπύρο Θεοδώρου.
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια το ακραίο συναίσθημα της θλίψης για τον άδικο χαμό του, αλλά και της οργής κατά του περιθωριακού φονιά, που έκοψε το νήμα της ζωής του εν ώρα υπηρεσίας, μια νύχτα στις 3 του Απρίλη στην περιοχή της Κυψέλης.


Μέχρι χθές το πρωί, πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε βαθύ πένθος και θλίψη τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και ολόκληρη την Αστυνομική οικογένεια.
"...Με οδύνη απευθύνομαι στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου, εκφράζοντάς τη βαθιά θλίψη όλων μας...", αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, καθώς και η ηγεσία των Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην νεκρώσιμη ακολουθία θα παραστούν εκ μέρους της κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης και εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. ο Αρχηγός κ. Βασίλης Τσιατούρας, ενώ παρόντες θα είναι και όλοι οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι θα καταθέσουν και στεφάνια.
Στεφάνια επίσης θα κατατεθούν από εκπροσώπους:
Της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου.
Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.
Της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων.
Του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.
καθώς και άλλων φορέων του Νομού Ιωαννίνων.

Αυτή τη στιγμή η Ελληνική Αστυνομία πενθεί.
Και μαζί μ' αυτή, η καλώς εννοούμενη ...κοινωνία μας.
Περισσότερα δεν μπορούμε να γράψουμε.
Αντίο Σπύρο Θεοδώρου, και καλό σου ταξίδι.
gianniotis


ΠΗΓΗ: gianniotis