22 Ιουν 2009

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Master "ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ"


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Master "ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ"

ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ:

1) Πως έγινες διευθυντής του 4ου δημοτικού σχολείου (ένα από τα κεντρικότερα στη Χαλκίδα) το 2002? Τι συνολικό προφορικό βαθμό σου έβαλε το τότε ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΥΣΠΕ σε σχέση με τους άλλους 70 συνυποψήφιούς σου? Πόσους συνυποψήφιούς σου "προσπέρασες" στο γενικό πίνακα ηθικολόγε συνδικαλιστή για να γίνεις εσύ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ? Τι παιδαγωγικά κριτήρια (μετεκπαίδευση, επάρκεια ξένης γλώσσας, κ.λ.π.) ΕΙΧΕΣ..???

2) Όταν ήσουν Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας και εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλκιδέων είχες βγάλει ανακοίνωση με την οποία έλεγες ψέματα σε όλους τους εκπαιδευτικούς και στους πολίτες της Χαλκίδας για θέμα της εκπαίδευσης και συγκεκριμένα για την κατανομή των χρημάτων στα σχολεία???

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ!!!

Για τα άλλα θέματα του "κουκουλοφόρου συνδικαλιστή", για την "πατάτα" με τους επιτηρητές, για το χεράκι-χεράκι με τον υπουργό στην εξέδρα, για την τσιμουδιά στο "χαράτσι" των 11 χρόνων, για τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ αποσπάσεις λόγω αναγκών της υπηρεσίας, κ.λ.π. ... κ.λ.π. δεν θέλουμε απαντήσεις τώρα μήπως και σε κουράσουμε!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ!!!!!!