26 Ιουν 2009

Καλά δεν μας λυπούνται; Στη μέση του καλοκαιριού θα αρχίσουν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ!

«Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον τέταρτο ειδικό ανακριτή κ. Ζαγοριανό ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Τσουκάτος για να απολογηθεί για την υπόθεση της Siemens.
Οι κατηγορίες σε βάρος του κ. Τσουκάτου αφορούν ποσό ενός εκατομμυρίου μάρκων που φέρεται να έλαβε (ΣΣ. Ωραίος ο Αλαφούζος... εδώ ο Τσουκάτος το έχει παραδεχθεί ότι τα πήρε και αυτός μας παραμυθιάζει και μας λέει «φέρεται να τα πήρε»...) το 1999 μέσω εταιριών, από τα λεγόμενα «μαύρα ταμεία» της Siemens.
Ο κ. Τσουκάτος υποστηρίζει ότι το ποσό το είχε παραδώσει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον συνήγορό του κ. Διονύση Γκούσκο, ο εντολέας του θα ζητήσει κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση ενώπιον του ανακριτή με τους τότε ταμίες του κόμματος.
Ο ίδιος ο κ. Τσουκάτος εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα δώσει μάχη για να αποδειχθεί η αλήθεια.
Ο ανακριτής ενδέχεται να καλέσει στην κατάθεση που έχει κληθεί ο κ. Τσουκάτος, τους δυο υπεύθυνους ταμίες του ΠΑΣΟΚ το 1999, οπότε, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, παρέδωσε το ένα εκατομμύριο μάρκα που προερχόταν από τα ταμεία της Siemens.»

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΟ ΓΙΑ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ» ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ
«ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ»...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ:
«ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ»...

Ε δεν πειράζει... ας ξαναπαντήσει ακόμα μια φορά μπροστά στον Τσουκάτο...
να δούμε ποιος λέει ψέμματα...

Αντιγραφή από : dexiextrem