10 Ιουν 2009

Ο Ψεύτης της ΠΑΣΚ στη Γ.Σ. του συλλόγου Δ/Ν Χαλκίδας...

Στη Γ.Σ. του συλλόγου Δ/Ν Χαλκίδας (3 Ιουνίου 2009) ο ΨΕΥΤΗΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ της ΠΑΣΚ Χαλκίδας είπε (αναγκάστηκε) και δεν είπε τα παρακάτω:

(Με έντονα γράμματα οι απαντήσεις και τα σχόλια της ΔΑΚΕ Χαλκίδας)

ΕΙΠΕ:
α) Η ΔΑΚΕ είναι κυβερνητική παράταξη και υποστηρικτής της διοίκησης!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ας βγάλει τη σκούφια του να μας βαρέσει! Ξέχασε ότι στο προεκλογικό του φυλλάδιο (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος) μοστράριζε με τον τότε Υπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθυμίου!!! Ξέχασε ότι όταν το έπαιζε μεγάλος συνδικαλισταράς την ίδια περίοδο κάλεσε τον τότε Υπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθυμίου να ανέβει στην προεκλογική εξέδρα για να τον στηρίξει στον προεκλογικό του αγώνα, αυτόν και τους άλλους δύο συνυποψήφιούς του (για τον Δήμο) που ανήκουν και αυτοί στην ΠΑΣΚ Χαλκίδας!!! Από την μία το έπαιζαν συνδικαλιστές ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα του τότε ΥΠΕΠΘ και από την άλλη ανέβαιναν μαζί με τον Υπουργό στην εξέδρα χεράκι - χεράκι!!!

β) Αποκάλυψε επιτέλους (μετά από πιέσεις της ΔΑΚΕ) τον κουκουλοφόρο στο περίφημο έγγραφο του ΥΠΕΠΘ που το χρησιμοποίησε για την κατασκευή λάσπης!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΣΤΟ ΚΥΣΠΕ ... Ο ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σκεπάσανε με μαρκαδόρο τον αιρετό τους??? Ντρέπονται γι' αυτόν??? Τελικά ο μεγάλος αιρετός της ΠΑΣΚ και παντογνώστης δεν ήξερε αν αποσπάται αιρετός κατά προτεραιότητα και έκανε ερώτημα στο ΥΠΕΠΘ και μάλιστα λίγες μέρες μετά τη λάσπη (καταγγελία). Έτσι χρησιμοποιούν οι ΠΑΣΚίτες τους αιρετούς τους??? Να τους χαίρονται!!!

γ) Είπε ότι τάχαμου είχαν καταγγείλει τους τότε πράσινους Δ/ντές Εκπ/σης για το χαράτσι στην μισθοδοσία!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μήπως είχαν χρησιμοποιήσει και εκφράσεις όπως: ανίκανοι, άχρηστοι κ.λπ.??? Αν είχαν χρησιμοποιήσει τέτοιες εκφράσεις γιατί έβαζαν άχρηστους και ανίκανους στα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ??? Έτσι νοιώθουν??

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ:
α) Ότι ο μεγαλύτερος παρατρεχάμενος Υπουργού (πράσινου) ήταν αυτός!!! Το αναλύσαμε πιο πάνω και παρακάτω του αφιερώνουμε τη φωτό από το προεκλογικό του φυλλάδιο!!!
β) Ότι στα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ Χαλκίδας υποψήφιοι ήταν Δ/ντής Εκπαίδευσης και εν ενεργεία γραμματείς του ΠΥΣΠΕ!!!
γ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ 2002 ΧΩΡΙΣ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ με την 3η καλύτερη προφορική βαθμολογία από 70 !!! συνυποψήφιούς του και πόσους ''παρέκαμψε'' στο πίνακα για να πάρει αυτή τη διευθυντική θέση???
δ) Δεν μας είπε για την πατάτα με τους επιτηρητές!!! Ότι άλλα έλεγε σαν ΠΑΣΚ και άλλα σαν μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Δ/Ν Χαλκίδας!
ε) ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ''ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ'' ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!!! ΓΙΑΤΙ??? ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ???

Διαβάστε την σχετική απάντηση της ΔΑΚΕ Χαλκίδας που στάλθηκε πριν λίγο καιρό στα σχολεία



Στη φωτογραφία ο πρώην Υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου με τον "παρατρεχάμενό" του συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ Χαλκίδας.Στη φωτό μόνο τον πρώην Υπουργό εμφανίζουμε, τους συνδικαλιστές που φωτογραφίζονται παρεΐτσα με Υπουργούς στα προεκλογικά τους φυλλάδια (δημοτικών εκλογών) διαφήμιση δεν τους κάνουμε!!!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ... ΑΡΓΟΤΕΡΑ...!!!

Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο!!!