13 Μαρ 2010

Επεισόδιο κατά της Α. Διαμαντοπούλου σε εκδήλωση (βγάλανε και όπλο οι άνδρες ασφαλείας;;;)


Ομάδα ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ξεδίπλωσε πανό μέσα σε αίθουσα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, όπου βρισκόταν εν εξελίξει εκδήλωση για τις νέες τεχνολογίες, και άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία ήταν παρούσα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές από δεκάδες σχολεία όλης της χώρας καθώς και η υφυπουργός, Εύη Χριστοφιλοπούλου, και ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Κουλαϊδής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους άνδρες ασφαλείας της κ. Διαμαντοπούλου, ο οποίος επιχείρησε να πείσει τους διαμαρτυρόμενους να κατεβάσουν το πανό και να ηρεμήσουν, για να μιλήσει η υπουργός, κυκλώθηκε από τους εκπαιδευτικούς και ρίχτηκε στο πάτωμα, όταν αυτοί είδαν το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Ο αστυνομικός βγήκε από την αίθουσα και η υπουργός Παιδείας ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για την αριστεία και την καινοτομία, στην οποία επιδίδονται πολλοί εκπαιδευτικοί, οι οποίοι, όπως τόνισε, κάνουν λαμπρή δουλειά στα σχολεία.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Όταν διαμαρτύρονται οι εκπαιδευτικοί, οι άνδρες ασφαλείας της κ. Διαμαντοπούλου έχουν εντολές να βγάζουν όπλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;