14 Φεβ 2010

Αφού 61% στηρίζει Γιώργο… ας κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση να γελάσουμε!!!


Προσπαθούν αυτές τις ημέρες να μας πείσουν (ΜΜΕ – Δημοσκόποι) ότι όλα αυτά τα σκληρά μέτρα που θα πάρει ο σοσιαλιστής Γιώργος έχουν την αποδοχή μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού.

Δημοσκοπήσεις επί δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι 7 στους 10 έλληνες συμφωνούν να τους γίνει περικοπή αποδοχών, να πληρώνουν ακριβότερα τη βενζίνη και να πληρώσουν σε φόρους όσα δεν πλήρωσαν την προηγούμενη δεκαετία!

Εφ’ όσον αποτυπώνουν την πραγματικότητα, θα θέλαμε να προτείνουμε ένα διαφορετικό μέτρο έτσι ώστε να σταματήσουν και οι διάφορες γκρίνιες μεταξύ των πολιτών! Έτσι κι αλλιώς οι 7 στους 10 έλληνες που συμφωνούν είναι αρκετοί για να ανορθώσουν την οικονομία της χώρας!

Θα μπορούσε η κυβέρνηση να υποχρεώσει όλους τους πολίτες να πάνε από την Τρίτη (Δευτέρα είναι αργία) στις εφορείες και να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση για το αν ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ή ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ τα σκληρά μέτρα!

Όσοι δεν αποδέχονται θα συμπληρώσουν στην υπεύθυνη δήλωση ένα ΔΕΝ και καθάρισαν. Δε θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Όσοι όμως συναινούν (για τους δημοσκόπους) στα σκληρά μέτρα του Γιωργάκη και είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν για να καλύψουν τα κλεμμένα, θα πρέπει να συμπληρώσουν στην υπεύθυνη δήλωση: …δηλώνω ότι: αποδέχομαι να μου γίνει περικοπή αποδοχών, να χάσω τον 14ο μισθό, να φορολογηθώ τόσα όσα μου ζητήσει ο Υπουργός Οικονομίας και να πληρώσω λογιστή για να ξεχωρίσει τις εκατοντάδες αποδείξεις μου. Επίσης δέχομαι να συμπληρώσω τα κλεμμένα των ταμείων με το 1% - 3% του μισθού μου.

Αν εφαρμοζόταν αυτό το μέτρο θα μπορούσαν οι δημοσκόποι να μας πουν πόσοι πολίτες θα ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ στηρίζοντας έτσι ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ;;;

Εμείς πιστεύουμε ότι ΟΥΤΕ ΤΟ 0,61% δε θα ξεπερνούσε!!!!!!!!!!!!!!!

Έλεος! Φτάνει πια!!!