8 Φεβ 2010

Χαμός στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ .Τα έψαλαν στον Ξυνίδη

Την περασμένη Πέμπτη στην άτυπη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ που έγινε χωρίς να ανακοινωθεί, προκλήθηκε ένας γενικός …χαμός. Ειπώθηκαν όμως τα πράγματα με το όνομα τους.

«Είμαστε απροετοίμαστοι και γενικόλογοι» φέρεται να είπε ο βουλευτής Ρεθύμνου κ. Μανώλης Όθωνας .Φωτιά ήταν και ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Ε. Σώκος , όσο και ο δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κ. Ασκούνης.

«Έχουμε αντιδράσεις από την βάση και δεν έχουμε απαντήσεις» διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Ξυνίδη τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου σε αρκετά μάλιστα έντονο ύφος. «Άλλη φορά , χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου , να μην ξαναγίνει συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου» του επεσήμαναν χαρακτηριστικά .

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αυτή την …άτυπη σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου την είχε συγκαλέσει με δική του πρωτοβουλία ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ κ. Ξυνίδης , για να οργανώσει το διάλογο στις τοπικές κοινωνίες με τα στελέχη που θα έκαναν τις ….εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

Το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ –αυτό που λέμε και «λαϊκό»– ανθίσταται και ζητά το αυτονόητο, όπως λέει και ένα παραπολιτικό. Μια συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, για να εκφραστεί ελεύθερα το… «όταν ο ελληνικός λαός στενάζει οι τραπεζίτες χαίρονται, λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά» του Παναγιωτακόπουλου.

Κορόιδο όμως είναι ο Γιώργος; Kαλύτερα να σε κυνηγάνε στα υπόγεια δημοσιογράφοι των «Financial Times» , παρά να σου την έχει στημένη στο διάδρομο ο Παναγιωτακόπουλος!

ΠΗΓΗ: politis-gr

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ: Και ακόμα δεν συμπλήρωσαν εξάμηνο στην κυβέρνηση!