10 Φεβ 2010

Δεν θέλουν να στρώσουν το δρόμο στο Σαμαρά!!! (Κλασσική περίπτωση πρασινοκωλοτούμπας)

Τα μπλογκ των οπαδών του είναι πράγματι γεμάτα ενδιαφέρον και πολιτικό ανορθολογισμό. Είναι αξιόλογος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν με μοναδικό σκοπό να απαλλάξουν τους εαυτούς τους από τα πολιτικά εγκλήματα καθόλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης. Είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια τους να συνεχισουν να μιλούν με παρρησία όταν έχουν γελοιοποιήσει της ιδέες τους και έχουν μετατρέψει την καταστατική διακήρυξη του κόμματος τους σε κουρελόχαρτο.

Και όλα αυτά τα γραφώ με αφορμή το άρθρο του κύριου Γιάννη Παπαϊωάννου «Δεν είμαι εγώ που στρώνω του Σαμαρά τον δρόμο» το όποιο με εξέπληξε γιατί εμμέσως αποδεικνύει το τσαρλατανισμό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Είναι μια παραδοχή ότι οι ίδιοι ως κομματική βάση είναι κοντόφθαλμοι και ιδιοτελείς και ότι οι κυβερνώντες είναι ανίκανοι να πράξουν τα απολύτως απαραίτητα.
Όποτε θα ήθελα να ρωτήσω, ως γνήσιο «δεξιό» παράσιτο , τον κύριο Παπαϊωάννου: Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτό το παραμύθι με τις 10 μονάδες διαφορά.
Τις ίδιες ψήφους με το 2004 πήρε το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη , ποια δυναμική και ποια αίσθηση νέας εποχής.
και γιατί προβληματίζεστε για την στροφή της κοινωνίας προς τον Σαμαρά και την δεξιά!!!

Εσείς δεν είσαστε η χειρότερη “δεξιά” που γνώρισε ο τόπος: ο αυταρχισμός , ο καιροσκοπισμός είναι δικά σας προτερήματα
του διαχρονικού “δεξιού” ΠΑΣΟΚ. Εσείς δεν αλλάξατε το σύνταγμα σε βαθμό που να αλλοιώνεται το πολίτευμα.
Ο οχλοκόπος Ανδρέας δεν είναι που μιλούσε για πυλώνες της δημοκρατίας και χρέωνε την Ελλάδα για να εξασφαλίσει πολιτική πελατεία 800.000 ψηφοφόρων και των οικογενειών τους.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι που έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να τα λύσουν οι επόμενοι.
Επί είκοσι χρόνια ο συνασπισμός της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ με την ισχύ φίμωνε τους πάντες και διεκδικούσε το αλάθητο και τις έννοιες τις κοινωνικής δικαιοσύνης και της προόδου.

Αυτή η Ελλάδα που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ είναι η Ελλάδα της αποτυχημένης σοσιαλιστικής «ελίτας»(ο όρος ανήκει στον Ανδρέα) και των “αριστερών ” εργολάβων της. Τώρα χρεοκοπεί στα χεριά αυτού που την είχε καταδικάσει σε πτώχευση.
ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ
Τώρα βλέπετε πως ο πολιτικός χρόνος τελειώνει και η οργή μεγαλώνει.
Μην παραπονιέστε, δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα παραπάνω η “δεξιά ” του Σαμαρά για να σας ρίξει. Απλά θα γκρεμιστείτε μόνοι σας από την ανείπωτη ασίκικη αλαζονεία σας και τις άχρηστες δήθεν σοσιαλιστικές σας ιδέες που μας οδήγησαν εως εδώ. Τα νούμερα δεν τα αλλάζετε , την μνήμη δεν τη σβήνετε, την Πασοκική χούντα δεν μπορείτε να την κρύψετε.

Στο δικαστήριο της ιστορίας έχετε μονοψήφιο νούμερο . Σύντομα θα καθίσετε στο σκαμνί.
Μέχρι τότε συνεχίστε τους μιξοπαρθενίστικους αταβισμούς. Ίσως να σας λυπηθεί ο δήμιος λαός που καταδικάσατε σε χρεωκοπία.


ΠΗΓΗ: la grecia conservativa