9 Απρ 2010

Τα καταραμένα 28 δις. έγιναν ευλογημένα...για το ΠΑΣΟΚ!(Κωλοτούμπα Νο 34)

Προεκλογικά ο Γιωργάκης και οι υπόλοιποι «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ, λυσσαλέα κατήγγειλαν την απόφαση του Καραμανλή να δώσει 28 δις. ευρώ στις τράπεζες με σκοπό την αναθέρμανση της αγοράς. Από αυτά τα 28 δις. μέχρι τα τέλη 2009 οι τράπεζες είχαν απορροφήσει τα 11,3 δις.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε όταν ήταν στη αντιπολίτευση ο Γιγαντοτεράστιος Γιωργάκης:
«…Η κυβέρνηση δίνει 28 δισ ευρώ από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, χωρίς καμία εγγύηση… βρέθηκαν ως δια μαγείας για τις τράπεζες, αλλά ποιον θα ωφελήσουν;…»

Έτσι λοιπόν, με την προεκλογική λογική και τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ «γλιτώσαμε» τα υπόλοιπα 16.7 δις.!!! Όλοι πίστεψαν ότι οι σοσιαλισταράδες θα τα έδιναν για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, των χαμηλόμισθων κ.λ.π.

Αμ, δε ! Τώρα είναι κυβέρνηση και κάνουν… κωλοτούμπες!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ... ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 16,7 δις. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! (Κωλοτούμπα Νο 34)


«Υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η ισχύς του προγράμματος ενίσχυσης της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, υπέγραψε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Προηγήθηκε νωρίς το πρωί η συνεργασία του κ. Παπακωνσταντίνου με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Προβόπουλο, στην οποία εξετάστηκε η κατάσταση του εγχώριου πιστωτικού συστήματος και το αίτημα που κατέθεσαν οι τέσσερις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες».

Τελικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αναγάγει την κωλοτούμπα και το ψέμα σε Εθνικό σπορ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα προεκλογικά ψέματα... έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!!!



Το μουσειακό αυτό βιντεάκι, το έχει ανεβάσει στο YouTube με μεγάλη περηφάνια το επισημο ΠΑΣΟΚ! :-)