2 Απρ 2010

Διαμαντοπούλου: «Ή αυτός ή εγώ». (Ή την κάνουμε ή βουλιάζουμε)


«Ή αυτός ή εγώ». Αυτή τη φράση φέρεται να χρησιμοποίησε η Άννα Διαμαντοπούλου σε συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό που παρενέβη στην διένεξή της με τον υφυπουργό Παιδείας, Γ. Πανάρετος.

Οι κόντρες υπουργού και υφυπουργού είναι μεγάλες και σχεδόν δεν μιλιούνται οι δυο τους. Ο Πανάρετος αρέσκεται στο να παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς να ρωτά την Α. Διαμαντοπούλου, η Κοζανίτισσα «τα έχει πάρει στο κρανίο» και το θέμα έφτασε στον Γ. Παπανδρέου.

Έλα όμως που ο κ. Πανάρετος είναι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εδώ και δεκαετίες, από τότε που και οι δύο ήταν στο υπ. Παιδείας. Έλα που ο ίδιος ανέλαβε το εγχείρημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της πρόσληψης στελεχών μέσω βιογραφικών στο ίντερνετ. Με όχι και τόση επιτυχία ομολογουμένως.

Έτσι, ο πρωθυπουργός βρίσκεται εν μέσω εμφύλιας σύρραξης που σοβεί στο υπουργείο Παιδείας και δεν ξέρει τι να κάνει. Να αδειάσει την υπουργό του, και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (που όμως δεν είναι και τόσο θερμή Παπανδρεϊκή) ή να παραμερίσει τον στενό του συνεργάτη και σύμβουλό του.

Το δίλημμα είναι μεγάλο, όπως και το διακύβευμα αφού μαζί με το εκρηκτικό δίδυμο Κατσέλη – Παπακωνσταντίνου, απειλούν τη συνοχή της κυβέρνησης.

Προς ώρας είπε στην κ. Διαμαντοπούλου να δώσει τόπο στην οργή, αλλά η υπουργός έχει φτάσει στα όριά της. Μην εκπλαγείτε αν τη δείτε να παίρνει ανάποδες και να στρίβει από το υπουργείο.

ΠΗΓΗ: antinews

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ήρεμα παιδιά... Αφήστε το για μετά το Πάσχα... Αυτές οι Άγιες ημέρες είναι ημέρες αγάπης!!!