1 Απρ 2010

Ο ορισμός του "Πράσινου παπαγαλακίου" από το επίσημο ΠΑΣΟΚ μέσα στη Βουλή! (video)

Στη συζήτηση για το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης στην Ολομέλεια, ο "Εθνικός Κουμπαράς" υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά από δημοσίευμα εφημερίδας (πράσινη λάσπη), κατήγγειλε τον Κ. Μαρκόπουλο ότι δεν πήρε απόδειξη από ταβέρνα στη Χαλκίδα για τραπέζι που παρέθεσε σε στελέχη και στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!!!
Ο παραπλανημένος "Εθνικός Κουμπαράς" από το βήμα τής Ολομέλειας είπε για το "ΔΗΘΕΝ" σκόντο του πρώην Υπουργού:
«Είναι αλήθεια ότι στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα πρώην υπουργός εκ Χαλκίδος και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού καλά-καλά έφαγαν τα χταποδάκια τους και τα μπαρμπουνάκια τους, παρουσία του αρχηγού, όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού και στην ερώτηση του σερβιτόρου αν θέλουν απόδειξη ή λογαριασμό, ο πρώην υπουργός φέρεται να έσπευσε να του πει “κόψε 200 ευρώ να τελειώνουμε”;»

Λίγη ώρα αργότερα ο πρώην υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος που είχε πάει ήδη στο γραφείο του, πήρε την απόδειξη και την έφερε για να τη δουν οι "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ". Στη συνέχεια πήρε το λόγο και είπε:
«Είμαι ο μόνος εν ζωή πρώην υπουργός από τη Χαλκίδα, δεν υπάρχει άλλος και γι’ αυτό ζήτησα το λόγο. Το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ζήτησα σκόντο για να μην πάρω απόδειξη είναι αχαρακτήριστο. Να καταθέσω το τιμολόγιο. Και να ξέρετε και κάτι, κύριε υπουργέ. Τα δημόσια έσοδα δεν κινδυνεύουν από μένα, αλλά από σας μπορεί να κινδυνεύσουν κύριε υπουργέ. Δεν μπορεί ο υπουργός Οικονομικών να είναι αναγνώστης κουτσομπολίστικων δημοσιευμάτων»
ΥΣ.Το παράξενο όμως είναι, ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ.Πετσάλνικος έκανε πως δεν κατάλαβε σε ποιον αναφερόταν ο κ. Παπακωνσταντίνου στην καταγγελία του όταν όλοι κατάλαβαν τι κάνει "νιαου-νιάου στα κεραμίδια"!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Όταν πετάς λάσπη κ. Παπακωνσταντίνου να προσέχεις τον ανεμιστήρα που είναι ανοιχτός!!!

(Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε τους ορισμούς "Πράσινα παπαγαλάκια" και "Λασπολόγοι")