7 Απρ 2010

Αν ο Γιωργάκης κοιταζόταν στον καθρέπτη δεν θα έψαχνε ποιος ευθύνεται για τη χθεσινή άνοδο των spreads...


Τελικά, αν δεν έχεις πρόβλημα επιβίωσης, η Κυβέρνηση του Γιωργάκη προσφέρει άφθονο γέλιο... αν έχεις πρόβλημα επιβίωσης βέβαια τα πράγματα αλλάζουν και μόνο οργή μπορεί να προκαλούν τα όσα γίνονται.

Από χθες ο Γιωργάκης λέει ότι έχει βάλει λαγωνικά (δεν άφησε τον Πάγκαλο να φάει το αρνί από τη σούβλα και έτσι νηστικός όπως ήταν του έλυσε το λουρί και τον ξαμόλησε να ψάχνει) να ανιχνεύσουν ποιος διέρρευσε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν είναι ευχαριστημένη με τη συμφωνία του Eurogroup και θα προσπαθήσει να την αλλάξει ώστε να μην εμπλακεί το ΔΝΤ!!! Η απορία και η απάντηση είναι απλή:

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ή ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

Μάλλον όχι!! Γιατί αν είχε και κοιταζόταν θα έβλεπε ότι αυτός μόλις την περασμένη εβδομάδα είπε όσα χθες δημοσιεύθηκαν και φέρεται να είπε «ανώνυμη κυβερνητική πηγή».

ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΔΗΛ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ...

Η ίδια η Ελευθεροτυπία τα έγραψε την Μ. Παρασκευή! Ότι ο Γιωργάκης θέλει να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία μιας και περιέχει ασάφειες και θέλει να αποκλείσει το ΔΝΤ!!!

Διαβάστε τι έγραφε... πριν μας τρελάνουν:

Διαβάστε όλη την ανάρτηση από το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ... ΕΔΩ...

ΠΗΓΗ: Δεξί Εξτρέμ