16 Ιουλ 2009

Περί Τατούλη, Μανώλη και ...λαγών!!!

θυμίζουμε ότι στον Τατούλη πριν διαγραφεί από το κόμμα του είχε ζητηθεί η παραίτησή του γιατί διαφωνούσε με το κόμμα και έβριζε δημόσια τον Καραμανλή!!! Με αυτό τον τρόπο επιδίωξε την διαγραφή του γιατί έτσι τον βόλευε.

Ως βουλευτής της Ν.Δ. (πριν διαγραφεί) είχε κάνει μια άδικη επίθεση στον Κώστα Καραμανλή. Φυσικά ο Πρωθυπουργός έχει το σύνολο των ευθυνών για ότι πράττει η κυβέρνηση. Σύμφωνοι. Αλλά όχι και συνένοχος στη διαφθορά και σε ότι άλλο ήθελε ο Τατούλης.

Επίσης οι υποκριτικού ενδιαφέροντος αλαζονικές και ειρωνικές δηλώσεις , πότε για «βασιλοπούλα φυλακισμένη» πότε για «Λουδοβίκο και Αντουανέτα» εκτός από υβριστικές και ελάχιστα πολιτικές είναι κατ εξοχήν άνανδρες. Διότι όσο καιρό ο κος Τατουλης ήταν υφυπουργός και είχε υπουργικό αυτοκίνητο, όλα κυλούσαν όμορφα, η κυβέρνηση λειτουργούσε τέλεια και ο Ελληνικός λαός δεν είχε προβλήματα. Τα προβλήματα για τον Ελληνικό λαό που τα αντιμετωπίζει, ανέκυψαν όψιμα και εξ ίσου αιφνίδια όταν ο κος Τατούλης αντικαταστάθηκε και έπαψε να είναι Υφυπουργός.
Ταυτόχρονα η ύστερη πλούσια αντιπολιτευτική του «δεινότητα» και η «πολιτική» του ρητορική, με εμφαντική λέξη το «Εγώ θα..» και πάλι «Εγώ θα..», με πλεονάζουσα αφθονία εξαντλήθηκε στην πτωχή καθημερινή επανάληψη της κριτικής του κόμματος με τους ψήφους του οποίου έγινε βουλευτής. Το παράξενο όμως είναι ότι ποτέ δεν είπε κάτι για τις ανεδαφικές οπισθοδρομικές απόψεις του ΠΑΣΟΚ ή για την πολιτική του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.

Η άποψη μας είναι ότι κ. Τατούλης έπαιξε το παιχνίδι που κάποιοι ήθελαν να παίξει !!! (Αυτό πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί στις επόμενες εκλογές)

Όταν τα πράματα είναι δύσκολα και όποιος θέλει να βοηθήσει στηρίζει την ηγεσία.
Όποιος διαφοροποιείται είναι πολιτικά ύποπτος.
Όχι ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει.
Βεβαίως έχει δικαίωμα.
Αλίμονο. Απλά μετά παραιτείται!!! Δεν ανεξαρτητοποιείται!!!


Ο Μανώλης είπε για την παραίτησή του:
Παιδιά εγώ ότι κάνω το κάνω επειδή το πιστεύω, δεν παίζω παιχνίδια και σαν απόδειξη έθεσε στη διάθεση του κόμματος την έδρα του.
Άλλοι όμως δεν το έκαναν και δεν το κάνουν.
Π.χ. Τατούλης (πήρε την έδρα και έφυγε)

Λ. ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ: Δεν υπάρχει αντίλογος σ’ αυτό. Επίσης, εγώ κάλεσα τον κ. Τατούλη για λόγους δεοντολογίας και ευπρεπείας -χρησιμοποιώ τους πιο ευγενικούς όρους που μπορώ- να παραιτηθεί από το αξίωμά του, γιατί αυτό επιβάλλεται. Δεν εξελέγη ως ανεξάρτητος βουλευτής. Δεν του έδωσαν την έδρα χάρισμα. Κατέβηκε με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., που διαφωνεί μαζί της. Είναι προφανές. Κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο, στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Κ. Καραμανλής, τον οποίο υβρίζει. Είναι θέμα ευπρέπειας, αν αισθάνεται έτσι, να παραδώσει την έδρα του.