2 Ιουλ 2009

Στο ίδιο έργο θεατές. Το ΠαΣοΚ ...ξαναζητάει εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση siemens

Την έκτακτη σύγκλιση της ολομέλειας της Βουλής και τη σύγκλιση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, λίγες ώρες μετά την απολογία του Θ. Τσουκάτου στον ανακριτή.

Σε δηλώσεις της, η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη επανέλαβε την πρόταση του κ. Βενιζέλου, καθώς και την επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ ότι στα λογιστικά βιβλία δεν βρέθηκε καμία εγγραφή σχετικά με το επίμαχο ποσό των 1 εκ. μάρκων.

Απαντώντας σε υπαινιγμό δημοσιογράφων ότι κανένα κόμμα δεν θα κατέγραφε επισήμως αυτό το ποσό στα λογιστικά βιβλία του, η κ. Καρακλιούμη δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαφάνεια στη χρηματοδότηση των κομμάτων. "...Τα μόνα βιβλία που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική διαχείριση εκείνης της περιόδου είναι αυτά που ελέγχθηκαν, τα οποία και επικαλούμαστε...", τόνισε.

_________________________

Κε κοινοβουλευτικέ εκπρόσωπε του ΠΑΣΟΚ. Καλό είναι να αφήσεις τους ...θεατρινισμούς περί siemens κ.λ.π. Κι' αυτό, επειδή γνωρίζεις, ότι η επιβολή περιοριστικών όρων δεν συνιστά σε καμία περίπτωση αθωότητα, αλλά πεποίθηση ενοχής. Υπάρχει κι ένα 187 του ΠΚ για το οποίο ουδείς έκανε λόγο μέχρι σήμερα. Ήδη κάποια μέλη της συμμορίας διώκονται. Άσε λοιπόν τις εξεταστικές κ.λ.π. αηδίες για τα μάτια - ή μάλλον για τα αυτιά - του κόσμου.

ΠΗΓΗ: gianniotis